Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вірю в ЗСУ

07 Серпня, 2022 р., 13:33
Прикордонниця «Валькірія» обороняє ділянку українсько-білоруського кордону на Волині. Дівчина вправно володіє зброєю і залюбки допомагає іншим удосконалювати тактику стрільби, адже вона – снайперша.
01 Серпня, 2022 р., 13:26
Надія – бойовий медик 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого, захищає Україну на Донеччині. На її рахунку десятки врятованих життів, втім, сама вона досі пам’ятає першого пораненого, якому надавала допомогу.
24 Липня, 2022 р., 10:07
У 2020 він пішов в ЗСУ, щоб боротися за свій рідний Луганськ. Говорить, що останні 4 місяці загартували і змінили не лише його. Вони з побратимами стали більш відповідальні й зосереджені, бо це вже не окопна війна, а кривава бійня на виснаження та викорінення української нації.
21 Липня, 2022 р., 15:23
Про війну Леонід знає не з розповідей. Він – учасник бойових дій з 2014 року. В районі АТО пройшли роки його молодості. В боях з ворогом формувався характер воїна й гартувалася справжня дружба з побратимами.
20 Липня, 2022 р., 08:48
«Чуб» і «Мамон» – рідні брати та воїни повітрянодесантної бригади ЗСУ. У них колосальний бойовий досвід. Разом громили окупантів в Донецькому аеропорту, Слов'янську, Авдіївці, поблизу селища Піски…
19 Липня, 2022 р., 12:34
– Чекав на «гостей» з росії на передовій лінії. За Липцями, в районі Веселого, – розповідає він. – Того ж дня підбили БТР, у якому був я зі своїм екіпажем. Снарядом пробило обшивку, мотор, двох людей поранило. З-під ворожого вогню вибиралися пішки. Це було, мабуть, найстрашніше, що довелося пережити на той час. Але тоді ж я остаточно упевнився, що можу покластися на своїх побратимів, у біді не кинуть. Взагалі, хлопці дуже мотивують. Я бачу, що вони не здаються, отже, і я як командир молодшої ланки не можу показувати свою слабкість. Вперед і тільки вперед.
19 Липня, 2022 р., 08:38
Такий результат більше ніж за 2 тижні зборів коштів через платформу UNITED24. На частину цієї суми буде придбано 60 мультикоптерів Matrice. Завдяки їм наші військові зможуть з високою точністю записувати відео, чітко фокусуватися на цілі та визначати небезпеку на відстані.
18 Липня, 2022 р., 10:42
Точно пущений снаряд вщент розносить вогневі точки ворога - про це добре знають лицарі-танкісти 28 окрема механізована бригада імені Лицарів Зимового Походу і тримають рашистів у напрузі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь