Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вірю в ЗСУ

23 Листопада, 2022 р., 08:49
«Найскладніший мій бій був 7 березня на околиці Миколаєва. Колону ворожої техніки зупиняли ми з побратимами: 8 осіб і одна гармата, й та покалічена. Ми не думали, що хтось із нас виживе: варіантів не було», — так пригадує свій другий день народження викладач Національного університету кораблебудування, а нині старший сержант, артилерист 79 окрема десантно-штурмова бригада Миколаїв Сергій Копійка.
31 Жовтня, 2022 р., 09:33
Світлана - військовий водій. На службі понад п’ять років. З перших днів повномасштабного вторгнення російських окупантів виконувала бойові завдання на Донеччині.
23 Жовтня, 2022 р., 13:44
Ігоря, уродженця Одещини, повномасштабне вторгнення російських загарбників в Україну застало в іншій країні. Він майже десять років жив і працював у Польщі. Саме там йому вдалося реалізувати свої професійні таланти та здібності. Маючи професію зварювальника й практичний досвід роботи за фахом, зумів за декілька років організувати своє приватне підприємство в Познані. Його бригада виконувала дуже складні й високотехнологічні роботи з аргонового зварювання різноманітного промислового обладнання. Ігор мав стабільно високий дохід, влаштований побут і прекрасні перспективи на подальший розвиток бізнесу. Але все раптово змінилося після 24 лютого.
13 Вересня, 2022 р., 10:20
Воїн самотужки виростив двох синів. Нині з одним із них захищає Україну від російських загарбників. Щоправда, служать вони в різних військових частинах далеко один від одного.
17 Серпня, 2022 р., 16:02
Прикордонник з позивним «Хасид» один з тих хто боронить нашу Батьківщину. Сам родом з Житомирщини, а за освітою бухгалтер. Проте, військовий шлях став основним у житті – в лавах прикордонного відомства чоловік вже понад 16 років. Змінив не один регіон та не один підрозділ. Був і в АТО, і в ООС.
17 Серпня, 2022 р., 08:48
І здійснив свою мрію – він літав на СУ-24 та знищував ворога. Став одним із найвправніших воїнів неба Збройних сил України.
16 Серпня, 2022 р., 16:50
35-річного Ігоря Скучинського добре знають у спортивних колах України. Він – майстер спорту з гирьового спорту, учасник різних змагань, п’ятикратний чемпіон Волинської області. Тричі ставав чемпіоном України. Має цілу гору нагород та дипломів. Цікаво, що любов до цього виду спорту почалася з книжки про Леоніда Жаботинського – відомого українського важкоатлета, який здобув чимало титулів, зокрема, чотириразового чемпіона світу.
14 Серпня, 2022 р., 10:02
У Миколи, водія медичного взводу 60-ї ОПБр, є ще одна: «Тільки б не зламатися в дорозі».
07 Серпня, 2022 р., 13:33
Прикордонниця «Валькірія» обороняє ділянку українсько-білоруського кордону на Волині. Дівчина вправно володіє зброєю і залюбки допомагає іншим удосконалювати тактику стрільби, адже вона – снайперша.
01 Серпня, 2022 р., 13:26
Надія – бойовий медик 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого, захищає Україну на Донеччині. На її рахунку десятки врятованих життів, втім, сама вона досі пам’ятає першого пораненого, якому надавала допомогу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь