Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вірю в ЗСУ

04 Січня, 2023 р., 13:27
У своєму прицілі ми бачимо не людей, а вбивць, ґвалтівників, терористів та мародерів, – снайпер «Чорний».
09 Грудня, 2022 р., 11:24
"На відео з польотів все дуже гарно, літаки літають, ракети відстрілюються, але на жаль немає розуміння того, що відбувається за кадром, тому я вирішив виставити фото без редагування" — написав військовий льотчик Вадим Ворошилов з позивним Karaya.
23 Листопада, 2022 р., 08:49
«Найскладніший мій бій був 7 березня на околиці Миколаєва. Колону ворожої техніки зупиняли ми з побратимами: 8 осіб і одна гармата, й та покалічена. Ми не думали, що хтось із нас виживе: варіантів не було», — так пригадує свій другий день народження викладач Національного університету кораблебудування, а нині старший сержант, артилерист 79 окрема десантно-штурмова бригада Миколаїв Сергій Копійка.
31 Жовтня, 2022 р., 09:33
Світлана - військовий водій. На службі понад п’ять років. З перших днів повномасштабного вторгнення російських окупантів виконувала бойові завдання на Донеччині.
23 Жовтня, 2022 р., 13:44
Ігоря, уродженця Одещини, повномасштабне вторгнення російських загарбників в Україну застало в іншій країні. Він майже десять років жив і працював у Польщі. Саме там йому вдалося реалізувати свої професійні таланти та здібності. Маючи професію зварювальника й практичний досвід роботи за фахом, зумів за декілька років організувати своє приватне підприємство в Познані. Його бригада виконувала дуже складні й високотехнологічні роботи з аргонового зварювання різноманітного промислового обладнання. Ігор мав стабільно високий дохід, влаштований побут і прекрасні перспективи на подальший розвиток бізнесу. Але все раптово змінилося після 24 лютого.
13 Вересня, 2022 р., 10:20
Воїн самотужки виростив двох синів. Нині з одним із них захищає Україну від російських загарбників. Щоправда, служать вони в різних військових частинах далеко один від одного.
17 Серпня, 2022 р., 16:02
Прикордонник з позивним «Хасид» один з тих хто боронить нашу Батьківщину. Сам родом з Житомирщини, а за освітою бухгалтер. Проте, військовий шлях став основним у житті – в лавах прикордонного відомства чоловік вже понад 16 років. Змінив не один регіон та не один підрозділ. Був і в АТО, і в ООС.
17 Серпня, 2022 р., 08:48
І здійснив свою мрію – він літав на СУ-24 та знищував ворога. Став одним із найвправніших воїнів неба Збройних сил України.
16 Серпня, 2022 р., 16:50
35-річного Ігоря Скучинського добре знають у спортивних колах України. Він – майстер спорту з гирьового спорту, учасник різних змагань, п’ятикратний чемпіон Волинської області. Тричі ставав чемпіоном України. Має цілу гору нагород та дипломів. Цікаво, що любов до цього виду спорту почалася з книжки про Леоніда Жаботинського – відомого українського важкоатлета, який здобув чимало титулів, зокрема, чотириразового чемпіона світу.
14 Серпня, 2022 р., 10:02
У Миколи, водія медичного взводу 60-ї ОПБр, є ще одна: «Тільки б не зламатися в дорозі».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь