Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Захисник України

16 Жовтня, 2023 р., 10:28
В області діють місцеві програми соціальної підтримки вразливих категорій громадян, у тому числі ветеранів війни, їх сімей та сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України.
09 Жовтня, 2023 р., 15:23
Міністерство оборони України збільшує перелік військовослужбовців, які отримують додаткову винагороду. Серед іншого збільшені виплати пораненим, інструкторам навчальних центрів, строковикам та курсантам.
21 Вересня, 2023 р., 12:11
Моральний стан військових, а разом з цим боєздатність підрозділів, суттєво залежить від спілкування з рідними.
 
13 Вересня, 2023 р., 10:52
Мінветеранів звертає увагу ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України та ветеранів війни, які набули відповідного статусу до 24 серпня поточного року включно, що у разі не отримання грошової виплати до Дня Незалежності України до 1 жовтня, за її отриманням ви можете звернутися до органів Пенсійного фонду України або до Центрів надання адміністративних послуг до 1 листопада поточного року.
13 Вересня, 2023 р., 10:44
Національне військове меморіальне кладовище (НВМК) розташовуватиметься в межах Гатненської ОТГ Фастівського району Київської області. Меморіал включатиме комплекс споруд та площ: військове кладовище, колумбарій, ритуальну будівлю, сучасний крематорій, музей, допоміжні споруди для організації почесних поховань.  
20 Липня, 2023 р., 15:18
На службу запрошуються вмотивовані громадяни віком від 18 до 55 років. Всі військовослужбовці пройдуть відповідну фахову підготовку, під час якої військовослужбовці, окрім вдосконалення власної фізичної підготовки та зміцнення бойового духу, матимуть змогу опанувати зразки озброєння та військової техніки. Закликаємо приєднатись до складу військової частини також і внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово проживають на території нашого краю.
15 Липня, 2023 р., 16:51
Ще одного захисника України з села Ходачки Коростенського району відзначено високою нагородою Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.
13 Липня, 2023 р., 20:17
Президент України орденом "За мужність" ІІІ ст. відзначив військовослужбовця з села Холосне Коростенського району Стасюка В'ячеслава Миколайовича.
11 Липня, 2023 р., 13:21
Захисника України, мужнього воїна, справжнього патріота рідної землі, жителя села Білощиці Ушомирської територіальної громади Івана Володимировича Мазуна за успішне виконання бойових завдань відзначено нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест».
10 Липня, 2023 р., 18:53
Наразі на Житомирщині формується окремий стрілецький батальйон для забезпечення додаткової оборони України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь