Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Захисник України

17 Травня, 2023 р., 15:15
Виходячи з імовірного характеру дій противника, ми здійснюємо комплекс заходів щодо забезпечення готовності угруповань військ, які боронять Північну операційну зону, до будь яких дій противника починаючи з відбиття авіаційних та ракетних ударів, а також недопущення дій його диверсійних сил. 
10 Травня, 2023 р., 14:54
Підвищення рівня медичного забезпечення та обслуговування під час проходження військово-лікарської комісії (ВЛК) – пріоритетне завдання Медичних сил Збройних Сил України та Уряду України. Над цим працює, робоча група, до якої входять підрозділи Збройних Сил України, Міністерство оборони України, Міністерство охорони здоров’я України, Міністерство у справах ветеранів України, Міністерство цифрової трансформації України та ГО “Принцип”.
08 Травня, 2023 р., 08:24
Уже понад рік усі історично важливі та пам’ятні дати Україна вшановує в умовах повномасштабної війни, яку розгорнула росія. Українському народу доводиться відчувати на собі істинність тези про «циклічність історії», адже російська федерація, яка сотні років намагається поневолити Україну, у ХХІ сторіччі знову посягнула на нашу територіальну цілісність та незалежність, прагнучи позбавити самоідентифікації, рідної мови, віри, традицій.
05 Травня, 2023 р., 12:08
Наразі у суспільстві гостро стоїть питання гідного ставлення до учасників бойових дій. Незважаючи на постійне зростання поваги до українських ветеранів і ветеранок, вони все одно стикаються з поодинокими проявами несправедливості. Зокрема, при працевлаштуванні та отриманні державних чи комерційних послуг і сервісів.
04 Травня, 2023 р., 10:26
24 лютого 2022 року ротна тактична група бригади першою прийняла бій з російськими спецпризначенцями в районі аеропорту «Антонов» (Гостомель), що відіграло важливу роль в обороні столиці. Бійці бригади не дозволили окупантам розгорнути основні сили в безпосередній близькості до Києва. Тоді було знищено п’ять та пошкоджено один російський гелікоптер, а також знищено близько роти особового складу противника.
04 Травня, 2023 р., 10:16
Це елітний підрозділ. Хлопці виконують завдання, які здаються неможливими. Вони здатні виконувати ці завдання не тільки на лінії зіткнення, а й у самому серці ворожої території:
02 Травня, 2023 р., 11:39
Легендарний підрозділ, який під час російського вторгнення в Україну 2022 року став осередком оборони міста Маріуполь і надалі героїчно утримував комбінат «Азовсталь».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь