Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Захисник України

09 Липня, 2023 р., 12:00
8 липня президент України Володимир Зеленський підписав указ про надання звання Героя України (посмертно) коростенцю з Чеським корінням, Полковнику Махачику Олександру Ярославовичу, який народився 15 липня 1972 року в місті Коростень.
04 Липня, 2023 р., 13:27
Нині чимало українців, які долучилися до війська з початком відкритої російської агресії у лютому минулого року, дістали поранень і змушені були через стан здоров’я звільнятися зі служби. Дехто вже отримав ту чи іншу групу інвалідності внаслідок війни, вони чекають на набуття статусу учасника бойових дій. Так стається, що почасти у них на руках раніше з’являються документи про інвалідність і тому виникають запитання, який саме пакет пільг та соцгарантій обирати: той, що надає статус УБД чи відповідна група інвалідності?
04 Липня, 2023 р., 12:41
«Три кити», на яких ґрунтується державна політика щодо оборони країни, зокрема питання, які стосуються військового обліку, це Закони України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», «Про оборону України», «Про військовий обов’язок і військову службу»
03 Липня, 2023 р., 20:52
Державною нагородою, а саме орденом «За мужність» Президент України Володимир Зеленський за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі відзначив захисника України, жителя с. Поліське Коростенського району Подольського Миколу Валентиновича.
03 Липня, 2023 р., 09:53
Пілотний проєкт стартує у чотирьох областях — Вінницькій, Дніпропетровській, Львівській та Миколаївській.
28 Червня, 2023 р., 16:12
У середу, 28 червня, Верховна рада схвалила законопроєкт щодо виплат військовим. Схвалений документ передбачає законодавче закріплення виплати військовослужбовцям щомісячної додаткової винагороди під час дії воєнного стану:
27 Червня, 2023 р., 11:34
Офіс Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, запустив додаткову гарячу лінію юридичної допомоги.
20 Червня, 2023 р., 18:41
У вівторок, 20 червня, Міністерство у справах ветеранів України відкриває електронну подачу заяв на конкурсний відбір кандидатів на помічників ветерана в межах пілотного проєкту із запровадження в Україні Інституту помічника ветерана.
20 Червня, 2023 р., 08:32
19 червня заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віктор Градівський долучився до засідання круглого столу на тему: “Соціальний захист сімей загиблих (померлих) Захисників/Захисниць України”.
19 Червня, 2023 р., 15:48
6 червня відбулася церемонія в Білій залі Героїв України Маріїнського палацу в Києві, де Глава держави Президент України Володимир Зеленський вручив ордени «Золота Зірка» родинам військовослужбовців, яким присвоєно звання Героя України, та членам родин загиблих захисників, присвоєнням цього звання посмертно.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь