Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Захисник України

19 Червня, 2023 р., 15:48
6 червня відбулася церемонія в Білій залі Героїв України Маріїнського палацу в Києві, де Глава держави Президент України Володимир Зеленський вручив ордени «Золота Зірка» родинам військовослужбовців, яким присвоєно звання Героя України, та членам родин загиблих захисників, присвоєнням цього звання посмертно.
19 Червня, 2023 р., 11:18
Український ветеранський фонд Мінветеранів запрошує на форум “Повага. Досвід. Перспектива”, що відбудеться 27 червня о 13:00 у Медіацентрі Україна-Укрінформ (вулиця Богдана Хмельницького 8/16).
16 Червня, 2023 р., 10:24
Збір та аналіз інформації про зниклих безвісти під час воєнних дій є одним із пріоритетних напрямків діяльності Уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти Олега Котенко.
16 Червня, 2023 р., 08:43
Якщо посвідчення учасника бойових дій втрачене / зіпсоване, ви можете отримати його дублікат. Для цього необхідно зібрати відповідний пакет документів та надіслати на пошту Міністерства у справах ветеранів України.
14 Червня, 2023 р., 12:31
Lля спрощення процедури проведення медико-соціальної експертизи військовослужбовцям і наближення цієї послуги до них з початку року в регіонах України відбулося понад 750 виїзних засідань медико-соціальних експертних комісій (МСЕК) у місцях перебування, лікування та реабілітації поранених.
14 Червня, 2023 р., 10:51
Спеціалісти Департаменту соціального забезпечення Міністерства оборони України дають чергове роз’яснення щодо розмірів одноразової грошової допомоги (ОГД), яка виплачується військовослужбовцям, військовозобов’язаним та резервістам, а також військовослужбовцям строкової служби у разі часткової втрати працездатності без установлення інвалідності.
01 Червня, 2023 р., 11:29
Почесною нагрудною відзнакою «Золотий Хрест» Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного нагороджено жителя села Діброва Малинської територіальної громади Коростенського району, військовослужбовця ЗСУ Тараса Анатолійовича Ткачука.
01 Червня, 2023 р., 11:27
Ще одного жителя Коростенського району, а саме села Дідковичі Коростенської територіальної громади, військовослужбовця ЗСУ, справжнього патріота рідної землі Анатолія Івановича Швеця відзначено Почесною нагрудною відзнакою «Золотий Хрест» Головнокомандувачем Збройних Сил України Валерієм Залужним.
31 Травня, 2023 р., 15:00
Останнім часом на різних інформаційних ресурсах все активніше ширяться повідомлення про те, що прикордонники не випускають або не випускатимуть з України 17-річних юнаків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь