Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Захисник України

01 Травня, 2023 р., 12:54
24 лютого 2022 року з моменту повномасштабного вторгнення особовий склад приступив до виконання бойових завдань, вів оборонні дії в населених пунктах Мелітополь, Молочанськ, Токмак, Кам’янське, Мала Токмачка. Своєчасне прибуття підрозділів полку до району виконання бойових завдань 24-27 лютого 2022 року дало змогу зупинити наступ переважаючих сил ворога на напрямках Василівка – Запоріжжя та Токмак – Оріхів.
28 Квітня, 2023 р., 08:30
Про це у коментарі Military Media Center сказав заступник директора департаменту планування застосування Головного управління Національної гвардії України полковник Микола Уршалович. Він зазначив, що процес формування бригад перебуває на особливому контролі командувача Національної гвардії та Міністра внутрішніх справ.
27 Квітня, 2023 р., 11:06
Як створювалась Хартія та які завдання стоять перед ними зараз, коли вони стали частиною Гвардії Наступу. Дивіться в інтерв’ю.
26 Квітня, 2023 р., 08:08
Бригада «Рубіж» вже на фронті, але є один нюанс. 
25 Квітня, 2023 р., 11:55
Чого саме вони стосуються і як ними скористатися — дивіться у графіці, яку розробили фахівці системи Безоплатна правова допомога .
25 Квітня, 2023 р., 08:18
На сьогодні до штурмових бригад “Гвардії наступу” вже надійшли десятки тисяч анкет від добровольців, частину з них вже прийнято до бригад.
24 Квітня, 2023 р., 09:32
«Хартія» виникла на початку повномасштабної війни як добровольчий підрозділ. Її бійці обороняли Харківщину та одні з перших вийшли на кордон з російською федерацією під час контрнаступу ЗСУ. Хартійці захоплювали та знищували військову техніку й піхоту ворога. Вели тривалу оборону ділянки фронту в зоні відповідальності (с. Руська Лозова та с. Стельмахівка). Проводили аеророзвідку та коригування вогню артилерійських систем. «Хартія» — це єдиний добровольчий підрозділ у Бахмуті. Тепер новий етап підрозділу, адже «Хартія» стала 13-ю бригадою Національної гвардії України.
20 Квітня, 2023 р., 10:34
Міністерство у справах ветеранів України підготувало інфографіку із роз’ясненням  щодо призначення і виплати щомісячної грошової допомоги деяким категоріям громадян.
20 Квітня, 2023 р., 10:04
Колишній командир роти патрульної поліції Владислав Надточий тепер очолює штурмову роту в бригаді «Лють».
19 Квітня, 2023 р., 13:10
До контактного центру системи Безоплатна правова допомога телефонують громадяни з питаннями щодо відстрочки від мобілізації, зокрема для догляду за родичами літнього віку або з інвалідністю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь