Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Захист і правопорядок

24 Листопада, 2023 р., 12:25
У часи війни, багато людей шукають безпечне житло або повертаються в країну, через що зростає попит на оренду квартир. Водночас це створює умови для активізації шахраїв, які намагаються використовувати ситуацію для власної вигоди.
16 Листопада, 2023 р., 10:10
Нещодавно до правоохоронців із повідомленням про ошуканство звернувся 60-річний житель Стриївської громади. Він розповів, що намагався здійснити грошовий переказ через мобільний банківський додаток, проте на екрані з’явилось повідомлення про перевищення ліміту. Відтак заявник вирішив скористатись одним із чат-ботів, у якому повідомив про проблему. 
14 Листопада, 2023 р., 11:58
Шахраї ошукують українців, які виїхали за кордон, рятуючись від війни, та викрадають їхні українські фінансові номери телефонів, прив’язані до банківських рахунків.
13 Листопада, 2023 р., 16:16
Національний проєкт «Безпечна країна» створений з метою – вже сьогодні змінити Україну, зробити її більш комфортною, привабливою і безпечною.
09 Листопада, 2023 р., 14:25
Правоохоронці закликають громадян не довіряти повідомленням незнайомців про несанкціоноване зняття, потребу перерахувати кошти для отримання товару тощо.
07 Листопада, 2023 р., 10:56
Якщо вам запропонують великі гроші або пообіцяють швидку кар’єру, не вимагаючи при цьому ні диплому про освіту, ні будь-якого досвіду, насторожіться!
31 Жовтня, 2023 р., 14:08
Шахраї можуть використовувати ваші паспортні дані, отримані через необачність або крадіжку, для оформлення кредиту на ваше ім’я. Якщо ви залишали свій паспорт без нагляду, розміщували скан-копії в мережі, втратили документи або дозволили іншим доступ до них, будьте уважні до отримання офіційних листів про заборгованість.
24 Жовтня, 2023 р., 17:21
Шахраї від імені компанії Meta пишуть в особисті повідомлення (Direct) у фейсбуці та інстаграмі та виманюють паролі від сторінок у соцмережах.
23 Жовтня, 2023 р., 12:24
Сьогодні важко уявити наш світ без онлайн-реальності. Інтернет проник у більшість аспектів нашого повсякденного життя. Завдяки йому, ми можемо легко закуплятись, оплачувати рахунки, замовляти страви з ресторанів або навіть знайти місце для проживання. Проте ця зростаюча залежність від віртуального світу привела до посилення шахрайської активності. Як забезпечити себе в мережі та уникнути шахрайства? Ось кілька порад, які допоможуть уникнути шахрайства в інтернеті:
16 Жовтня, 2023 р., 14:15
З 13 по 19 листопада 2023 року в Україні заплановано проведення ІІ етапу національного Тижня безпеки дорожнього руху. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь