Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Захист і правопорядок

11 Жовтня, 2023 р., 11:25
З початком введення в Україні воєнного стану Верховною Радою України ухвалено Закон від 24.03.2022 № 2160-ІХ «Про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України (щодо забезпечення протидії несанкціонованому розповсюдженню інформації про направлення, переміщення міжнародної військової допомоги в Україну, рух, переміщення або розміщення Збройних Сил України чи інших військових формувань України, вчинене в умовах воєнного або надзвичайного стану). Закон опібліковано 30 березня 2022 року в газеті Голос України.
21 Вересня, 2023 р., 15:43
Отож, “вішинг” — один із видив телефонного шахрайства, головною метою якого є виманювання реквізитів банківських карток або іншої конфіденційної інформації, примушуваннями до переказу коштів на картку злодіїв.
20 Червня, 2023 р., 08:38
В межах проєкту «Герої нашої Перемоги» продовжується знайомство зі справжніми героями безлічі фронтів, на яких точиться боротьба за нашу Свободу та Незалежність.
15 Червня, 2023 р., 09:04
Під різними приводами шахраї поширюють фішингові посилання, за якими просять перейти та ввести дані для входу на сторінку в соцмережах або в месенджер користувача.
14 Червня, 2023 р., 14:34
Важко уявити сучасний світ без інтернету. Всесвітня павутина заполонила мало не всі сфери життя. А у 2020 році у зв’язку із поширенням коронавірусу сфери торгівлі та послуг поступово перекочували в систему online. Сьогодні в інтернеті можна реалізувати базові потреби: придбати усе необхідне: продукти харчування, ліки, одяг, побутові товари, оплатити комунальні платежі, замовити їжу з закладів громадського харчування, знайти та орендувати приміщення тощо. Водночас, така online-активність призвела до зростання шахрайства в інтернеті. Як не стати жертвою шахраїв в інтернеті та що робити, якщо ви потратили у пастку:
14 Червня, 2023 р., 11:05
Служба безпеки України системно протидіє антиукраїнській агітації російських поплічників та проявам колабораціонізму у регіоні. Публічними прихильниками рішень і дій держави-агресора в Україні виявилися двоє коростенців та житомирянка, а також мешканець Житомирського району.
19 Травня, 2023 р., 09:43
Це ще один вид зброї ворога. Це не лише зґвалтування чи травмування статевих органів, а й навіть погрози це вчинити. Це злочин без строку давності. По допомогу можна звернутися, коли людина буде готова. Навіть через кілька років. Якщо ви, ваші рідні чи знайомі пережили злочини окупанта – будь ласка, зверніться по допомогу.
17 Травня, 2023 р., 11:05
Служба безпеки України встановила особи шістьох мешканців столиці, які незаконно поширювали інформацію про роботу сил ППО під час масованої атаки рф на Київ.
09 Травня, 2023 р., 18:48
Онлайн реєстрація заяв кандидатів на проходження служби проводиться на сайті https://nabir.np.gov.ua/

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь