Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Культура, молодь та спорт

20 Червня, 2024 р., 12:06
Міністерство молоді та спорту України спільно з представництвом Президента України в Автономній Республіці Крим розробили інфографіку «Інформація для жителів тимчасово окупованого Криму, які хочуть навчатися у дитячо-юнацькій спортивній школі».
19 Червня, 2024 р., 17:02
Сьогодні, 19 червня, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко привітав команду Коростишівського ліцею зі спортивного орієнтування, які стали срібними призерами Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч».
18 Червня, 2024 р., 12:54
Ось і завершився неймовірний, фантастичний, захоплюючий проєкт «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Протягом пів року цей проєкт об’єднував дітей, вчителів, директорів, громади, райони, спортивні федерації та обласну військову адміністрацію.
14 Червня, 2024 р., 14:44
Сьогодні, 14 червня, відбувся напружений матч, в якому футзальна команда Коростенського ліцею імені Сингаївського здобула перемогу. Наші хлопці продемонстрували справжній характер та волю до перемоги, вирвавши перемогу в екстратаймах з рахунком 5:4 у команди ліцею «Ерудит» з Первомайська, що на Миколаївщині.
14 Червня, 2024 р., 11:44
Учні Овруцького ліцею імені А. Малишка здобули першу перемогу на змаганнях з волейболу серед юнаків на V етапі  змагань  «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».
13 Червня, 2024 р., 12:31
Долучайся до онлайн перегляду та вболівай за наших хлопців. О 13:30 – Овруцький ліцей імені А. Малишка, м. Овруч, Житомирщина – Серафинецький ліцей, Городенківська ТГ, Івано-Франківщина.
13 Червня, 2024 р., 12:28
Начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, заступник начальника ОВА Юрій Денисовець, керівники профільних структурних підрозділів ОВА та спортивна спільнота області 12 червня разом з юними спортсменами Житомирщини взяли участь в урочистому відкритті фінального етапу Всеукраїнських змагань шкільних ліг “Пліч-о-пліч”.
13 Червня, 2024 р., 09:50
Вмикай онлайн трансляцію і підтримуй своїх всім регіоном.
12 Червня, 2024 р., 17:15
Сьогодні, 12 червня, сім команд юних спортсменів і спортсменок з Житомирської області вирушили до Києва, щоб взяти участь у V етапі змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг». Це важлива подія об’єднує молодь з усіх куточків України, надаючи їм можливість продемонструвати свої таланти та досягнення на спортивних майданчиках у п’яти видах спорту: баскетболі, волейболі, футзалі, спортивному орієнтуванні та черліденгу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь