Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Культура, молодь та спорт

10 Червня, 2024 р., 16:00
Сьогодні ми вшановуємо пам’ять видатного українського поета, археолога, політичного діяча та патріота Олега Ольжича. Його життя було коротким, але яскравим і багатогранним. Його внесок у культуру та історію України залишається незабутнім, а його постать – символом боротьби за свободу та незалежність.
07 Червня, 2024 р., 10:16
Міністерство молоді та спорту оголошує прийом заявок на участь у конкурсі проєктів у рамках здійснення Українсько-Польських обмінів молоддю у 2024 році.
06 Червня, 2024 р., 17:29
Юні спортсмени з ліцею №3 м. Житомира продовжують активні тренування, готуючись до V етапу змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнських шкільних ліг». Кожного дня вони наполегливо працюють над технікою і витривалістю, щоб показати найкращі результати на майбутніх змаганнях.
03 Червня, 2024 р., 10:04
Сьогодні, 2 червня, на Контрактовій у Києві відбулася урочиста церемонія жеребкування 5-ого всеукраїнського етапу наймасштабніших учнівських змагань країни! 
31 Травня, 2024 р., 08:22
Просто подивіться, як вони грають! Пишаємося вами, ви справжні чемпіони.
30 Травня, 2024 р., 08:52
Управління культури та туризму Житомирської ОВА оголошує конкурс на здобуття обласної літературно-мистецької премії імені Лесі Українки. Премія присуджується у чотирьох номінаціях:
27 Травня, 2024 р., 12:38
Житомирщина відзначила не лише спортивні досягнення своїх юних спортсменів, але і їхню креативність у соціальних мережах. У рамках IV етапу «Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг» було вручено нагороди найкращим відеокреаторам серед учасників змагань.
20 Травня, 2024 р., 11:14
Сьогодні, 18 травня, на центральному стадіоні «Полісся у Житомирі» відбулося відкриття IV (обласного) етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».
20 Травня, 2024 р., 08:50
Начальник Коростенської РВА Олег Рябой відзначив подякою Коростенської районної військової адміністрації Валентину Галкіну за вагомий внесок у збереження української ідентичності та популяризацію народних традицій.
18 Травня, 2024 р., 19:39
Сьогодні у Житомирі завершився IV етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг», в якому школярі змагалися у п’яти видах спорту: баскетболі, волейболі, футзалі, черліденгу та спортивному орієнтуванні. Усі учасники продемонстрували неймовірну жагу до перемоги, наполегливість та витривалість.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь