Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Культура, молодь та спорт

22 Квітня, 2024 р., 14:17
МКІП оголошує про початок подання заявок для відбору проєктів робіт з реставрації, консервації, ремонту пам’яток культурної спадщини. Зокрема, це стосується замків, інших фортифікаційних, оборонних, палацово-паркових комплексів, реконструкції, капітального ремонту, будівництва, благоустрою об’єктів культурного призначення та інших об’єктів державної форми власності, які будуть реалізовані в рамках програми «Велике будівництво».
19 Квітня, 2024 р., 08:49
Малинщина долучилася до загальноукраїнської екологічної акції «Шевченко єднає Україну», яка була ініційована минулого року Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів.
18 Квітня, 2024 р., 15:40
Українська кулінарія, безсумнівно, вважається одним з найбагатших і найколоритніших напрямків світової культури. Це справжнє мистецтво, яке плекалося віками, збагачуючись і розширюючись завдяки місцевим традиціям і регіональним особливостям.
18 Квітня, 2024 р., 10:00
18 квітня - у світі відзначають Міжнародний день пам'яток і визначних місць, а в Україні - День пам’яток історії та культури.
17 Квітня, 2024 р., 19:55
 17 квітня в рамках проєкту "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" відбувся захоплюючий третій етап змагань з баскетболу серед юнаків закладів загальної середньої освіти Коростенського району.
17 Квітня, 2024 р., 10:10
Команди вже не витримують, бо кращі з кращих хочуть з'ясувати, хто ж виявиться гідним представником на обласному етапі! Баскетбол - не виняток.
11 Квітня, 2024 р., 19:30
 Сьогодні культура набуває особливого значення ,як складова національної єдності та опори, допомагаючи підтримувати моральний дух українців у найважчі часи.
10 Квітня, 2024 р., 16:45
Коростенщина продовжує третій етап «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу серед юнаків.
10 Квітня, 2024 р., 11:15
У березні-червні 2024 року Навчально-науковий інститут права та політології УДУ імені Михайла Драгоманова за підтримки міністерств і відомств проводить ІІ-ий Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю ПРАВО на життя»!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь