Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами

23 Жовтня, 2023 р., 16:47
Статистика стверджує, що кожна друга пожежа виникає через людський фактор. Недотримання елементарних вимог пожежної безпеки може коштувати втрати майна, чи, що найстрашніше, спричинити загибель людини.
06 Жовтня, 2023 р., 14:35
Під контролем начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка було створено координаційний штаб із оперативного реагування та забезпечення створення нормальних умов життєдіяльності населення під час обмеження та/або припинення постачання електричної енергії. Це тимчасовий консультативно-дорадчий орган Житомирської ОВА, який створений з метою сприяння в органів, органів місцевого самоврядування, суб’єктів господарювання всіх форм власності з питань оперативного реагування та забезпечення створення нормальних умов життєдіяльності населення під час обмеження або припинення постачання електричної енергії.
29 Вересня, 2023 р., 11:54
Цьогорічна осінь добігає кінця, разом з тим підвищується ризик виникнення пожеж, пов’язаних зі спалюванням трави, сухостою, опалого листя. Це стало справжнім лихом як для нашого міста, так і для області в цілому.
08 Вересня, 2023 р., 15:08
        Командувачем оперативного угрупування військ «Волинь» за результатами командно-штабного тренування відзначено роботу штабу  територіальної оборони Коростенського району , під керуванням начальника відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Тетяни Біляченко.
 
28 Серпня, 2023 р., 10:12
     Гриби –  харчовий продукт, однак серед них багато є отруйних, які можуть викликати сильні отруєння, а іноді і смерть. Це такі гриби, як бліда поганка, мухомори, опеньки несправжні та багато інших.
20 Липня, 2023 р., 14:33
На кордоні з державою-агресором росією та її поплічницею – білоруссю діють встановлені режимні обмеження, які є обов’язкові до виконання.
20 Липня, 2023 р., 10:05
Шановні жителі Коростенського району! Наполегливо просимо вас бережіть наколишнє середовище від пожеж! Дотримуйтесь основних правил:
19 Липня, 2023 р., 14:24
Що робити у разі виявлення вибухонебезпечного предмету:
17 Липня, 2023 р., 09:44
Нагадаємо, що зберігається підвищена мінна небезпека. Жителі Коростенського району, що відвідують заборонені території для забору ягід та грибів порушують вказівки військових та наражають себе на небезпеку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь