Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами

19 Травня, 2023 р., 09:28
У разі небезпеки негайно пройдіть в укриття. Користуйтеся підвалами, цокольними поверхами будинків, підземними паркінгами.
15 Травня, 2023 р., 11:43
Оминайте снаряди, які не розірвались. Під час обстрілу деякі снаряди можуть не спрацювати одразу. Але вони готові вибухнути будь-якої миті. Не можна підбирати такі «трофеї».
10 Травня, 2023 р., 09:11
Запитайте, чи знає вона що це, та на що схожий цей предмет? Відповіді можуть бути найрізноманітніші — груша, лампочка, брязкальце.
28 Квітня, 2023 р., 09:43
На картинці — фугасна протипіхотна міна. У народі «метелик» чи «пелюстка»
07 Квітня, 2023 р., 11:13
06 квітня відбулося засідання обласної комісії ТЕБ та НС, на якому були прийняті рішення, спрямовані на подолання наслідків надзвичайної ситуації, що сталась на півночі нашої області.
28 Березня, 2023 р., 10:31
Щоб підвищити поінформованість українців про цивільну безпеку, допомогти їм уникнути паніки та дезінформації, в межах кампанії «Безпека (Ци)Вільних» презентували практичний порадник «Як комунікувати питання цивільної безпеки для мешканців громад» (ЗАВАНТАЖИТИ, pdf 4,7 МБ). Він розроблений для органів місцевого самоврядування та регіональних підрозділів ДСНС командою ГО «Інтерньюз-Україна» у співпраці з ДСНС України та за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».
04 Березня, 2023 р., 12:41
На жаль, нині на часі така інформація, яка спершу навіть лякає, але коли ворог мало не щодня обстрілює житлові квартали, слід бути готовим до будь-якої надзвичайної ситуації.
07 Лютого, 2023 р., 16:08
Зима – це час перебування на  засніженій природі. Але зимові прогулянки, крім приємних емоцій, здатні принести і проблеми. Так, тривале перебування на морозі може стати причиною обмороження.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь