Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління поліції

19 Липня, 2023 р., 12:52
Ошуканці зазвичай телефонують або надсилають повідомлення про виграш авто, вартісного гаджета або значної суми грошей. А умовою отримання призу є сплата «податку», «вартості доставки» або «страховки». Причому сума такого відшкодування сягає кількох десятків тисяч гривень.
17 Липня, 2023 р., 09:27
Шахраї після отримання передоплати за неіснуючий товар намагаються привласнити всі кошти з рахунку покупця.
16 Липня, 2023 р., 19:47
Важко уявити сучасний світ без інтернету. Всесвітня павутина заполонила мало не всі сфери життя. А у 2020 році у зв’язку із поширенням коронавірусу сфери торгівлі та послуг поступово перекочували в систему online. Сьогодні в інтернеті можна реалізувати базові потреби: придбати усе необхідне: продукти харчування, ліки, одяг, побутові товари, оплатити комунальні платежі, замовити їжу з закладів громадського харчування, знайти та орендувати приміщення тощо. Водночас, така online-активність призвела до зростання шахрайства в інтернеті. Як не стати жертвою шахраїв в інтернеті та що робити, якщо ви потратили у пастку:
12 Липня, 2023 р., 10:45
Нині продаж неіснуючих товарів є одним із поширеніших сценаріїв шахрайства. При цьому зловмисники роблять усе, щоби максимально замаскуватися під справжніх продавців товарів.
11 Липня, 2023 р., 12:21
10 липня до відділення поліцій №2 (Олевськ) Коростенського райуправління надійшло повідомлення про вибух у лісовому масиві. Правоохоронці встановили, що місцеві жителі заїхали на заміновану територію, нехтуючи попереджувальними знаками та обмежувальними стрічками.
07 Липня, 2023 р., 10:49
Не розголошуйте всі реквізити платіжної картки та контролюйте рух коштів на рахунку
04 Липня, 2023 р., 16:11
Щодня в Україні за посиланнями на фішингові сайти переходять у середньому 10 000–15 000 громадян, всі ці люди потенційно можуть стати жертвами шахраїв. Приблизно дві третини з виявлених Центром кіберзахисту НБУ фішингових сайтів (68%) походять з рф. Значна частина цих ресурсів пропонують українцям оформити грошову допомогу!
04 Липня, 2023 р., 12:07
Шахраї телефонують та представляються працівниками служби безпеки банку та виманюють у громадян конфіденційну інформацію про їхні картки та рахунки, що потім дає можливість привласнити кошти громадян.
04 Липня, 2023 р., 11:51
Фінансовий номер телефону – це номер, прив’язаний до банківських рахунків.
04 Липня, 2023 р., 11:45
Телефонне шахрайство – це вид шахрайства, коли шахрай телефонує і переконує жертву повідомити особисту, фінансову чи конфіденційну інформацію або переказати гроші.                       

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь