Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління поліції

22 Червня, 2023 р., 09:45
Поради громадянам для захисту від телефонних шахраїв.
20 Червня, 2023 р., 12:24
Впустиш до хати невідомих – чекай біди. Під приводом заміни старих купюр на нові шахраї спритно обмінюють справжні гроші на сувенірні.
19 Червня, 2023 р., 10:19
Важко уявити сучасний світ без інтернету. Всесвітня павутина заполонила мало не всі сфери життя. А у 2020 році у зв’язку із поширенням коронавірусу сфери торгівлі та послуг поступово перекочували в систему online.
12 Червня, 2023 р., 13:45
Зауважте: прості й давно не змінювані секретні коди легко піддаються зламу. Відтак зловмисники користуються такою необачністю та, як правило, розсилають усім контактам зі зламаного акаунта прохання про грошову допомогу. А подекуди дістаються й до банківських рахунків громадян.
07 Червня, 2023 р., 10:46
Під час інформаційній кампанії #ШахрайГудбай розповідаємо про схеми та методи, за допомогою яких шахраї отримують доступ до рахунків та грошей українців.
06 Червня, 2023 р., 10:07
Без мобільного телефону важко уявити сучасну людину. Мобільний телефон дозволяє, не виходячи з дому, зробити замовлення в онлайн-магазині, кафе, оплатити комунальні платежі, оформити соціальну допомогу, або замовити довідку тощо. Але, крім цього, телефон дає можливість шахраям ошукати громадян. Про те, які є види мобільних шахрайств та як себе від них уберегти:
31 Травня, 2023 р., 09:08
Жителька Черняхова повірила незнайомцю і розголосила у телефонній розмові конфіденційні відомості своєї банківської картки. Причиною довірливості жінки стали несподіваність дзвінка від нібито кіберполіцейського та її необізнаність у сфері віртуальної безпеки.
26 Травня, 2023 р., 15:03
Фішинг – один із найпоширеніших видів шахрайства в інтернеті. Зловмисники створюють фішингові сайти для отримання цінних даних, зокрема даних банківських карток для подальшого привласнення грошей потерпілих. Такі сайти можуть повністю копіювати дизайн маркетплейсів, банків, платформ оголошень, сервісів обміну валют, служб доставки або інших ресурсів, на яких користувачі вводять дані карти для оплати.
15 Травня, 2023 р., 16:02
Жителька Черняхова повірила незнайомцю і розголосила у телефонній розмові конфіденційні відомості своєї банківської картки. Причиною довірливості жінки стали несподіваність дзвінка від нібито кіберполіцейського та її необізнаність у сфері віртуальної безпеки.
03 Травня, 2023 р., 14:28
Поліцейські пропонують долучитись усім охочим, у першу чергу студентській молоді, до превентивної роботи та підвищення правової обізнаності суспільства. Конкурс триватиме до 12 травня та має на меті створення низки соціальних роликів із порадами, як уберегтися від шахраїв.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь