Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління поліції

13 Серпня, 2022 р., 13:36
За інформацією Житомирського Гідрометцентру 13 серпня у м. Житомирі та області хмарно, помірні дощі та грози. Така ж погода очікується і 14-15 серпня. Відтак водіям та пішоходам варто враховувати погодні умови задля власної безпеки.
01 Серпня, 2022 р., 17:29
Поліцейські відділу поліції №1 Житомирського РУП та Управління стратегічних розслідувань ДСР НПУ спільно із співробітниками УСБУ під процесуальним керівництвом окружної прокуратури викрили схему підпільного виготовлення бронежилетів.
28 Червня, 2022 р., 11:05
Поліцейські нагадують, що порушення правил полювання, якщо воно заподіяло істотну шкоду, а також незаконне полювання в заповідниках або на інших територіях та об'єктах природно-заповідного фонду, або полювання на звірів, птахів чи інші види тваринного світу, що занесені до Червоної книги України караються штрафом, громадськими роботами або обмеженням волі на строк до 3 років.
22 Червня, 2022 р., 14:35
Слідчі СУ ГУНП Житомирщини спільно з оперативниками УСБУ та за процесуального керівництва обласної прокуратури викрили схему ошуканства зі статутним капіталом підприємства та невиплатою заробітної плати.  Також встановлено, що засновник та власник заводу з Білорусі. Відтак для унеможливлення використання прибутків підприємства для фінансування збройної агресії проти України, а також для забезпечення збереження речових доказів у провадженні на майно накладено арешт.
20 Червня, 2022 р., 22:26
Працівники Головного слідчого управління та Департаменту карного розшуку Нацполіції за безкоштовним багатоканальним номером 0800 21 21 51 цілодобово надають роз’яснення з питань, пов’язаних з:
11 Червня, 2022 р., 20:29
Двох чоловіків поліцейські затримали.  9 червня детективи Слідчого управління ГУНП спільного з оперативниками Управління стратегічних розслідувань ДСР НПУ та за процесуального керівництва обласної прокуратури провели 15 обшуків за місцями проживання та тимчасового перебування 4 жителів Житомирщини. Вилучено кулемети, зброю, боєприпаси, вибухівку, прилади нічного бачення та наркотичні засоби.
11 Травня, 2022 р., 11:12
На місці події, поблизу с. Кишина, працювали поліцейські слідчо-оперативної групи місцевого відділення поліції, які зафіксували порубку понад десятка дубів. Згодом поліцейські виявили дану деревину на території приватної пилорами в Олевській громаді.
11 Травня, 2022 р., 10:51
На жаль, жителі області продовжують потрапляти у неприємності, повіривши у неправдиві повідомлення невідомим і переказуючи власні кошти.
03 Травня, 2022 р., 10:04
0 800 21 21 51 – за цим номером ви можете отримати інформацію щодо процедури розшуку рідних чи знайомих.
27 Квітня, 2022 р., 11:54
Тож нині у рамках розпочатого кримінального провадження поліцейські встановлюють причетного до шахрайства та закликають жителів області бути вкрай обачними під час фінансових операцій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь