Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Березня, 2021 р., 09:21
Через недотримання карантинних та профілактичних заходів, які є запорукою подолання пандемії, у Житомирській області щодня зростає кількість нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.
19 Березня, 2021 р., 17:14
92 714 людей щеплено від початку вакцинальної кампанії, з них отримали 1 дозу – 92 713 людини, завершили вакцинацію (отримали 2 дози) – 1 людина.
19 Березня, 2021 р., 17:09
Президент України Володимир Зеленський вніс зміни до персонального складу Ради національної безпеки і оборони України.
19 Березня, 2021 р., 14:58
Держава та бізнес мають працювати в команді, як союзники, які мають спільний інтерес, – успішну та заможну Україну. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час виступу на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Малий і середній бізнес та держава», який Глава держави відвідав спільно з Президентом Литви Гітанасом Наусєдою.
19 Березня, 2021 р., 11:35
Стартував третій день Всеукраїнського Форуму «Україна 30. Малий і середній бізнес та держава». Якими є головні виклики для бізнесу в Україні у 2021 році та ключові зміни, яких він потребує? Ці теми на форумі обговорюватимуть представники Офісу Президента, виконавчої влади, міжнародних організацій, українських державних компаній, місцевих та міжнародних бізнес-спільнот, експерти та науковці.
19 Березня, 2021 р., 09:32
Через недотримання карантинних та профілактичних заходів, які є запорукою подолання пандемії, у Житомирській області щодня зростає кількість нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.
18 Березня, 2021 р., 19:46
Президент України Володимир Зеленський зазначає, що наразі немає підстав для призупинення щеплення в країні від COVID-19 вакциною Covishield, а паралельно триває робота над постачанням в Україну інших вакцин. Про це він заявив на спільній пресконференції з Президентом Литви Гітанасом Наусєдою, який перебуває в Україні з офіційним візитом.
18 Березня, 2021 р., 15:21
Сьогодні, 18 березня, Мінветеранів провело онлайн-засідання Оперативного штабу з питань координації надання допомоги під час пандемії гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, на території України найбільш вразливій категорії осіб з інвалідністю внаслідок війни, ветеранам та членам сімей загиблих воїнів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь