Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

17 Березня, 2021 р., 11:56
Законопроєкт щодо реформування державного регулювання у сфері містобудування наступного тижня має бути поданий на розгляд у Верховну Раду Україна. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час наради щодо реформування у сфері містобудівної діяльності, що відбулася 17 березня під його головуванням.
17 Березня, 2021 р., 11:16
Через недотримання карантинних та профілактичних заходів, які є запорукою подолання пандемії, у Житомирській області щодня зростає кількість нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.
17 Березня, 2021 р., 11:08
Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет провів зустріч із лідерами руху «juniorZ» Олександром Педаном, Андрієм Боляком, Галиною Коломоєць та директором ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Євгеном Баженковим. Про це Міністр написав у своєму Telegram-каналі  16 березня.
17 Березня, 2021 р., 10:52
МОЗ нагадує, що вакцинація – найефективніший елемент для подолання пандемії COVID-19. Сьогодні кожен українець може зробити внесок у боротьбу з COVID-19 шляхом вакцинації.
17 Березня, 2021 р., 10:08
Через недотримання карантинних та профілактичних заходів, які є запорукою подолання пандемії, у Житомирській області стрімко зросла кількість нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. Як повідомив заступник директора ДУ “Житомирський обласний лабораторний центр” Юрій Лутай, станом на 09:00 17.03.2021 (за минулу добу – 16 березня) зареєстровано 482 нових лабораторно підтверджених випадки. 
17 Березня, 2021 р., 09:35
За результатами проведеного Міністерством розвитку громад та територій України моніторингу соціально-економічного розвитку регіонів, Житомирська область за січень-грудень 2020 року покращила своє місце на 4 позиції у порівнянні з січнем-груднем 2019 року та посіла 7 місце. 
16 Березня, 2021 р., 15:29
На Житомирщині триває вакцинація від COVID-19. Так, у КНП «Обласний перинатальний центр» Житомирської обласної ради сьогодні, 16 березня, щеплено 40 осіб, із них – 36 медпрацівників даного медичного закладу та залишковою вакциною 4 публічні особи, які зареєструвалися в програмі.
16 Березня, 2021 р., 12:42
Враховуючи значимість та актуальність питань, що постають в роботі архівних відділів районних державних адміністрацій під час зміни адміністративно-територіального устрою та реформи децентралізації влади в Україні, Державна архівна служба України ініціювала обговорення питань реорганізації архівних відділів районних державних адміністрацій у форматі Zoom-конференції на платформі Укрдержархіву.
16 Березня, 2021 р., 11:51
Додатково до встановлених карантинних заходів, враховуючи зростання показників захворюваності та рішення регіональних комісій ТЕБ та НС, спільні МОН і МОЗ рекомендації передбачають запровадження додаткових обмежень при “жовтих” та “помаранчевих” рівнях епідемічної небезпеки. Про це повідомив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь