Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Січня, 2020 р., 08:46
У Житомирському обласному центрі крові стартує акція до Дня Соборності України «Наша сила в єдності, здай кров заради життя!».
21 Січня, 2020 р., 08:36
Щороку 22 січня українці святкують День Соборності України. У цей день сотні житомирян утворять ланцюг єдності. Також буде хода та спільне виконання Гімну України.
21 Січня, 2020 р., 08:35
Президент України Володимир Зеленський провів зустріч зі Спеціальним представником Президента Республіки Іран Мохаммадом Есламі, котрий прибув до Києва для обговорення деталей розслідування збиття літака «Міжнародних авіаліній України», яке сталося 8 січня у Тегерані.
20 Січня, 2020 р., 16:48
Сьогодні, 20 січня, в Коростенському районному будинку культури відбулась робоча зустріч начальника управління Державної служби якості освіти у Житомирській області Олексія Редько з керівниками закладів освіти міста Коростень, Коростенського району, Ушомирської та Горщиківської громад, за участі керівника апарату Коростенської районної державної адміністрації Катерини Корчової, начальника районного відділу освіти Василя Митюка та начальниці міського відділу освіти Алли Краснокуцької.
20 Січня, 2020 р., 16:45
З 17 січня 2020 року т.в.о. начальника Коростенського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області став підполковник поліції Валерій Миколайович Столяр. До цього часу він працював у нашому місті заступником начальника відділу - начальником сектору кримінальної поліції Коростенського відділу поліції.
20 Січня, 2020 р., 15:18
Президент України Володимир Зеленський взяв участь у церемонії вшанування пам’яті українських громадян, які загинули внаслідок катастрофи літака компанії «Міжнародні авіалінії України» в Ісламській Республіці Іран.
20 Січня, 2020 р., 14:22
Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.
20 Січня, 2020 р., 14:21
15 січня Голова ДПС Сергій Верланов відвідав з робочим візитом Головне управління Державної податкової служби України в Одеській області, аби особисто розібратися в ситуації, що склалася в податковій службі області і анонсувати початок роботи групи з проведення тематичної перевірки організації роботи місцевої податкової служби. Всі матеріали за результатами перевірки будуть негайно передані до правоохоронних органів.
20 Січня, 2020 р., 13:25
Відповідно до інформації, отриманої відділом адміністрування Державного реєстру виборців апарату Житомирської облдержадміністрації від Служби розпорядника Державного реєстру виборців Центральної виборчої комісії, Житомирська область стабільно щомісячно посідає перше місце в Україні у рейтингу органів Державного реєстру виборців. 
20 Січня, 2020 р., 12:01
З початку 2020 року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2019 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь