Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошення

24 Лютого, 2020 р., 09:29
Брифінг для ЗМІ на тему “Підготовка Житомирської області до другої хвилі медичної реформи” проходитиме 25 лютого за участю директора Департаменту договірної роботи Національної служби здоров’я України Андрія Віленського, голови облдержадміністрації Віталія Бунечка та начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Миколи Суслика.
21 Лютого, 2020 р., 13:04
Громадська організація осіб з інвалідністю «Креавіта» організовує Всеукраїнський конкурс студентських робіт «Інклюзивний дизайн».
20 Лютого, 2020 р., 07:34
20 лютого 2020 р. о 10 год. в Коростені з нагоди відзначення Дня Героїв Небесної Сотні відбудеться покладання квітів до пам’ятного знаку на честь Героя України Сергія Кемського (вул.С.Кемського, 2) та до меморіальної дошки по вул.С.Кемського, 50-а. Запрошуємо коростенців приєднатись до заходу.
18 Лютого, 2020 р., 15:02
Національною туристичною організацією 2020 рік оголошено Роком розвитку туризму в регіонах і сільських територіях. Спілка сільського туризму України розробила дорожню карту заходів на 2020 рік для промоції туризму в громадах країни.
18 Лютого, 2020 р., 11:54
Запрошуємо представників громадськості, ЗМІ, фахівців та експертів долучитися до обговорення проєкту Закону про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади), яке відбудеться 19 лютого 2020 року о 10.00 год. в залі засідань Коростенської районної ради за адресою: вул. Грушевського, 60/2, (4 поверх).
17 Лютого, 2020 р., 14:49
Якщо ви у пошуках нових ідей та знань – перегляньте актуальну добірку можливостей для громадськості. Обирайте цікаві події для свого розвитку, беріть участь у конкурсах, грантах.
15 Лютого, 2020 р., 14:59
Коростенська районна бібліотека ім. М. Сингаївського запрошує своїх читачів, шанувальників рідного слова на літературне "кавування" з відомим коростенським письменником, журналістом Віктором Васильчуком. Ювілейна зустріч відбудеться 18 лютого об 11.00 год. в читальній залі бібліотеки за адресою: вул. І.Франка, 4. Вхід вільний. Запрошуємо всіх бажаючих!
12 Лютого, 2020 р., 10:14
З 05 по 10 квітня 2020 року в рамках діяльності організації відбудеться українсько-угорський семінар «Соціальний супровід як інноваційна технологія соціальної роботи з прийомною сім’єю» й ознайомлення з культурною спадщиною Угорщини, Австрії, Словаччини (програма додається).
12 Лютого, 2020 р., 09:30
Коростенська районна державна адміністрація оголошує конкурс з відбору суб’єкта оціночної діяльності, якого буде залучено до виконання робіт з оцінки об’єктів втраченого нерухомого майна (житловий, дачний, садовий будинок, гараж, господарські будівлі та споруди, що розташовані на радіоактивно забрудненій території, перебували у приватній власності громадянина та залишені ним у разі використання права на переселення) з метою виплати громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, компенсації за майно, втрачене у зв'язку з їх відселенням або самостійним переселенням відповідно до статті 4 Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи".
10 Лютого, 2020 р., 13:48
На цьому тижні голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк планує провести зустрічі щодо реформи децентралізації та інших актуальних питань для жителів району:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь