Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошення

24 Березня, 2020 р., 12:23
До уваги громадян району! В зв’язку з складною санітарно-епідеміологічною ситуацією прийом громадян в управлінні праці та соціального захисту населення тимчасово обмежений.
18 Березня, 2020 р., 10:57
Відповідно до статті 29 Закону України "Про захист населення від інфекційних хвороб", постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року № 211 "Про запобігання поширенню на території України коронавірусу СОVID-19", рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайної ситуації від 10 березня 2020 року, на виконання доручення Президента України та рішення Державної комісії з питань ТЕБ і НС Кабінет Міністрів України прийняв рішення щодо обмеження пасажирських перевезень, зокрема: ЗАБОРОНЕНО з 18 березня по 3 квітня на усій території нашої держави регулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському внутрішньообласному та внутрішньорайонному сполученні.
18 Березня, 2020 р., 09:52
Адміністрація КНП «Коростенський районний ЦПМСД» просить Вас на період карантинних заходів в Житомирській області звертатися до закладів первинної медичної допомоги лише з невідкладними випадками. Всі питання Ви можете з’ясовувати по телефону зі своїм сімейним лікарем, або звертатися до реєстратури за номером 04142 2-31-76
13 Березня, 2020 р., 08:58
Особистий прийом головаи Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка на сьогодні, 13 березня, скасовано, враховуючи інформацію щодо епідемічного поширення 2019-nCoV та виявлення випадку зараження в Житомирській області.
12 Березня, 2020 р., 11:06
Запрошуємо жителів Сингаївської сільської ради на особистий виїздний прийом громадян, який проведе голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк за участі сільського голови Володимира Антонюка 13 березня об 11.00 в приміщенні сільської ради.
11 Березня, 2020 р., 08:29
«Гаряча лінія» для жителів області буде проведена 12 березня 2020 року департаментом праці, соціальної та сімейної політики ОДА.
10 Березня, 2020 р., 11:14
Родина – одна із найбільших цінностей, створених людством за всю історію свого існування. Український інформаційно-видавничий центр «Галактика»  спільно зі Спілкою освітян України проводить підготовку до Національного проєкту «Родинна Слава», покликаного привернути увагу до зміцнення інституту сім’ї в нашому суспільстві, основного елементу, який є оберегом людських цінностей.
05 Березня, 2020 р., 14:16
Адміністрація КНП «Коростенська центральна районна лікарня Коростенської районної ради» повідолмяє, що на даний час в штаті консультативної поліклініки є 1,5 посади лікаря-офтальмолога з яких 0,5 посади по зовнішньому сумісництву займає лікар, який  задіяний в медичному огляді юнаків по прописці на базі районної призовної дільниці. Тож зазначаємо, що на даний час лікарня має в штаті вакантну посаду лікаря-офтальмолога. Подана заявка до управління охорони здоров’я Житомирської ОДА.
24 Лютого, 2020 р., 09:29
Брифінг для ЗМІ на тему “Підготовка Житомирської області до другої хвилі медичної реформи” проходитиме 25 лютого за участю директора Департаменту договірної роботи Національної служби здоров’я України Андрія Віленського, голови облдержадміністрації Віталія Бунечка та начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Миколи Суслика.
21 Лютого, 2020 р., 13:04
Громадська організація осіб з інвалідністю «Креавіта» організовує Всеукраїнський конкурс студентських робіт «Інклюзивний дизайн».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь