Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області

24 Травня, 2023 р., 14:00
Під вибухонебезпечними предметами слід розуміти будь-які пристрої, засоби, підозрілі предмети, що здатні за певних умов вибухати.
24 Травня, 2023 р., 10:13
Щодня рятувальники ДСНС ліквідовують загоряння на відкритих місцевостях. Здебільшого їх причиною є саме людський фактор: необережне поводження з вогнем чи навмисні підпали — спалювання сухої трави та сміття.
22 Травня, 2023 р., 11:06
Цьогоріч, враховуючи запроваджений в країні воєнний стан, весняна кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу буде проводитись шляхом наземного розподілу принад, які містять високоімунну, безпечну вакцину. Загалом під обробку підлягає 1124, 24 км² території Коростенського району, на якій буде використано 28 тис. доз вакцини (на 1 км² 25 доз).
19 Травня, 2023 р., 15:21
Це ще одне втілення у життя всеукраїнського проєкту МОН і ДСНС України, спрямованого на підвищення рівня безпекових знань і навиків підростаючого покоління.
16 Травня, 2023 р., 09:34
14 травня о 16:22 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в господарчій будівлі в с. Малий Кобилин Овруцької громади Коростенського району. Про це рятувальників сповістили селяни, які проживають по сусідству. Господарі будівлі встигли вивести з приміщення худобу. Також вони намагалися самотужки впоратися з вогнем, однак їм це не вдалося. 
15 Травня, 2023 р., 10:59
Коростенське районне управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області звертає увагу суб’єктів господарювання на можливість використання у своїй діяльності, пов’язаній із забезпеченням вимог пожежної та техногенної безпеки, чат-боту «Інтерактивний інспектор», який функціонує на базі популярного месенджера «Телеграм».
09 Травня, 2023 р., 13:04
09 травня 2023 року до рятувальників м. Коростень завітала дружина юних рятувальників - пожежних Коростенського міського ліцею #1.
02 Травня, 2023 р., 11:05
Ми часто показуємо фото жахливих наслідків спалювання сухої трави. Але окремі громадяни нехтують чужими життями та здоровим глуздом і продовжують провокувати пожежі в екосистемах.
25 Квітня, 2023 р., 09:37
У цьому вам допоможе мультсеріал "Інфорси". Слідкуйте за пригодами команди супергероїв з найближчого майбутнього. Отримуючи сигнал про мінну небезпеку на Землі, вони використовують усі свої здібності для запобігання трагедій і навчають дітей правилам безпечної поведінки.
20 Квітня, 2023 р., 20:23
Із настанням теплої погоди природні пожежі стають для навколишнього середовища справжнім лихом. Мешканці приватних житлових будинків та дач активно починають наводити лад у домогосподарствах, спалюючи гілки, суху траву та різний непотріб.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь