Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області

12 Грудня, 2022 р., 09:41
Найголовніше правило - ні в якому разі не вносити генератор у приміщення - на балкон, в під'їзд, в магазин чи кав'ярню. Адже під час його роботи виділяються токсичні речовини, від яких можна померти.
08 Грудня, 2022 р., 09:00
Подія сталася в селі Норинськ. 7 грудня о 6 год 55 хв овруцькі рятувальники отримали повідомлення про пожежу в житловому будинку. Прибувши до місця виклику, було встановлено, що із вікон зазначеного помешкання виходить дим, для проведення розвідки пожежі та пошуково-рятувальних робіт вогнеборцям довелося застосовувати апарати на стисненому повітрі.
30 Листопада, 2022 р., 12:42
Під вибухонебезпечними предметами слід розуміти будь-які пристрої, засоби, підозрілі предмети, що здатні за певних умов вибухати.
30 Листопада, 2022 р., 09:37
Українці вже звикли жити в умовах війни. Але всім зараз вкрай важливо пам’ятати, що звикати до ігнорування сигналу “Повітряна тривога!” ні в якому разі не можна! Ворог розраховує саме на це!
25 Листопада, 2022 р., 12:58
Рекомендації для населення у разі відсутності мобільного зв’язку та як діяти, якщо терміново потрібна допомога!
25 Листопада, 2022 р., 11:55
Потурбуйтеся, щоб приготування їжі у разі відключення електроенергії було безпечним! При використанні газового пальника дотримуйтесь простих порад ДСНС України!
04 Листопада, 2022 р., 11:32
Вчора 03 листопада працівниками 14 ДПРЧ 3 ДПРЗ та Коростенського РУ ГУ ДСНС України у Житомирській області проводилась ідентифікація чотирьох вибухонебезпечних предметів на території Базарського лісництва ДП "Народицький спецлісгосп" біля с. Межиліска. Проведеною ідентифікацією було встановлено, що залишками вибухонебезпечних предметів являються головні частини ракет від БМ-27 "Ураган" (реактивної системи залпового вогню калібром 220 мм).
24 Жовтня, 2022 р., 14:58
Під вибухонебезпечними предметами слід розуміти будь-які пристрої, засоби, підозрілі предмети, що здатні за певних умов вибухати.
19 Жовтня, 2022 р., 16:49
Україну поступово починають охоплювати холоди. Намагаючись обігріти свої домівки, люди часто ігнорують загальні правила пожежної безпеки, що призводить до загорянь. Восени традиційно зростає кількість пожеж, пов’язаних з порушенням правил користування та несправністю пічного опалення чи плит на твердому паливі. Крім того, не варто забувати, що в сільській місцевості піч залишається найпоширенішим та головним джерелом обігріву.
07 Вересня, 2022 р., 14:26
Зокрема, в с. Добринь Іршанської громади Коростенського району вогнеборці погасили палаючий сухостій, де на відстані близько 50 м від осередку займання – цвинтар.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь