Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області

23 Березня, 2023 р., 15:33
Із настанням теплої погоди природні пожежі стають для навколишнього середовища справжнім лихом. Мешканці приватних житлових будинків та дач активно починають наводити лад у домогосподарствах, спалюючи гілки, суху траву та різний непотріб.
15 Березня, 2023 р., 20:24
14.03.2023 на пункт зв'язку 8 Державної пожежно-рятувальної частини в місті Коростень надійшло повідомлення про загоряння господарської будівлі в селі Шатрище Коростенської громади. На місце виклику було направлено відділення чергового караулу на пожежному автомобілі.
13 Березня, 2023 р., 17:41
На території Малинської міської територіальної громади Малинські рятувальники провели пожежно-профілактичне відпрацювання, під час якого поспілкувалися з мешканцями щодо дотримання вимог пожежної безпеки в побуті, а також нагадали правила поводження під час виявлення вибухонебезпечних чи інших підозрілих предметів.
13 Березня, 2023 р., 17:07
Хочеш бути юним героєм без зброї? Приєднуйся до Руху юних пожежних-рятувальників!
27 Лютого, 2023 р., 18:30
Під вибухонебезпечними предметами слід розуміти будь-які пристрої, засоби, підозрілі предмети, що здатні за певних умов вибухати.
22 Лютого, 2023 р., 11:49
Сьогодні о 02 год. 20 хв. чергове відділення 14 ДПРЧ смт Народичі ліквідовували пожежу в с. Сухарівка де вогнем було повністю охоплено житловий будинок а перекриття зруйноване. Також була загроза поширення вогню на поруч-розташовані будівлі. Під час ліквідації пожежі було виявлено тіло господаря, який загинув ймовірно внаслідок пожежі. Проведеною перевіркою було встановлено, що ймовірною причиною виникнення пожежі стало порушення правил влаштування печей.
09 Лютого, 2023 р., 16:28
Протягом тижня працівниками Коростенського районного управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області була проведена робота щодо недопущення дитячих пустощів з вогнем, дії під час сигналу повітряна тривога, дії в разі знахідки вибухонебезпечних та підозрілих, нехарактерних предметів, правила користування електрогенераторами та інше.
27 Січня, 2023 р., 13:24
Протягом тижня працівниками Коростенського районного управління ГУ ДСНС України у Житомирській області було здійснено профілактичні відпрацювання на території Чоповицької селищної громади.
25 Січня, 2023 р., 11:08
Під вибухонебезпечними предметами слід розуміти будь-які пристрої, засоби, підозрілі предмети, що здатні за певних умов вибухати.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь