Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське районне управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області

07 Вересня, 2022 р., 10:53
В закладах освіти м. Коростень працівники Коростенського районного управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області проводять Єдиний урок з безпеки та навчальну евакуацію.
05 Вересня, 2022 р., 12:58
На території Народицької громади Коростенського району вже сталося 2 випадки підриву лісівників на мінах в лісових масивах:
01 Вересня, 2022 р., 12:11
Під вибухонебезпечними предметами слід розуміти будь-які пристрої, засоби, підозрілі предмети, що здатні за певних умов вибухати.
31 Липня, 2022 р., 15:30
Рятувальники стали до спільної справи допомоги та порятунку українського врожаю. Оглядається та перевіряється техніка у полі, а також територія, де зберігається зібране збіжжя щодо дотримання пожежної безпеки. Особливої уваги потребує збирання зернових на полях, де проводилися бойові дії, або тих територіях, що перебували в окупації, оскільки є загроза спрацювання вибухонебезпечних предметів. Тому рекомендуємо перед збиранням зернових вжити заходів щодо розмінування території.
24 Липня, 2022 р., 15:22
На території області знову почастішали випадки виникнення займань у природних екосистемах, так як суха вітряна погода сприяє збільшенню пожеж. З початку року вже виникло 632 таких загоряння, внаслідок яких вогнем пройдено понад 1170 га. Сюди входять лісові пожежі, займання торфу, а також сухотрав’я.
12 Липня, 2022 р., 12:28
Фахівці ДСНС активно вживають превентивних заходів, аби зберегти вирощений врожай. Зокрема, рятувальники Овруччини сьогодні перевірили автотракторну техніку та комбайни одного із місцевих сільгосппідприємств на наявність первинних засобів пожежогасіння та провели інструктаж щодо дотримання правил пожежної безпеки під час збирання зернових культур для його працівників. 
05 Липня, 2022 р., 13:31
Так, вчора вранці наші хлопці залучались на гасіння торфу у селі Рудня-Вороб’ївська Малинської територіальної громади Коростенського району. Загальна площа пожежі склала 0,2 га. Рятувальники ліквідували пожежу за трохи більше ніж п’ять годин, воду для цього подавали з каналу, що знаходиться неподалік загорання.
05 Липня, 2022 р., 11:14
04.07.2022 року працівниками Коростенського районного управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області проведено в місцях відпочинку біля води м. Коростень роз'яснювальну роботу серед населення щодо безпечного перебування на водних об'єктах, дій при виявленні вибухонебезпечних предметів та дій під час повітряних тривог.
04 Липня, 2022 р., 10:27
П’ятий місяць ворог – звір у людській подобі, що має конкретну назву «росія» випробовує на міцність нашу країну. Цинічні атаки і неприхована агресія прагне похитнути нашу віру у власні сили, залякуючи ракетними ударами. Ми довели, що нас неможливо захопити за 3-5 днів і влаштувати у Києві парад перемоги. Україна щодня платить високу ціну за те, щоб наступні покоління жили у мирі й добробуті, тому важливо кожен з цих днів докладати максимум зусиль, аби наблизити це довгоочікуване мирне майбутнє. Кожен українець здатний і мусить зробити бодай щось для того, щоб ми розуміли часові межі того дня, коли ворожі ракети вже не зможуть завдати нам шкоди і в Україні більше не лунатиме сигнал «Повітряна тривога». 
28 Червня, 2022 р., 14:47
Працівниками Коростенського районного управління Головного управління ДСНС України у Житомирській області за участі заступника Коростенського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради по реалізації державної політики у галузях освіти, соціального захисту, охорони здоров’я, культури і спорту, сприяння діяльності політичних і громадських організацій Олександра Синицького, начальника відділу освіти Коростенської міської ради Алли Краснокутської, керівників структурних підрозділів Коростенської міської ради, директорів загальноосвітніх навчальних закладів міста Коростеня 27 червня 2022 року було проведено оцінку об'єктів Коростенської міської територіальної громади щодо можливості його використання для укриття учасників навчального процесу як найпростішого укриття.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь