Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ агропромислового розвитку, екології та економічної політики

06 Травня, 2021 р., 15:04
Державна установа «Офіс з просування експорту України» у партнерстві з Норвезько-українською торговою палатою (NUCC) запрошує представників агропродовольчого сектору України взяти участь у вебінарі «Норвезький агропродовольчий ринок:виклики та можливості», що відбудеться 12 травня 2021 року о 15:00(за київським часом).
30 Квітня, 2021 р., 12:32
У селі Межирічка, Коростенского району,  Обході №2 здійснено зариблення коропом лускатим водойми під назвою "Панський ставок". Заселення риби проводилось відповідно до режиму рибогосподарської експлуатації водойми під контролем представників ГО "Коростенське ТМР".
20 Квітня, 2021 р., 11:41
Вчені проводять облік грициків великих в українській та білоруській частинах Полісся, зокрема, у заплаві Прип’яті. Великі грицики – це рідкісні птахи (нещодавно занесені до Червоної книги України), які зупиняються в Поліссі під час міграцій. Частина з них полетить північніше, а частина залишається гніздуватися. Найбільші скупчення спостерігаються на луках поблизу міста Турова (Гомельська область Білорусі), де збираються тисячні зграї. Але відомі їхні колонії і в українському Поліссі – на Волині, Рівненщині, Житомирщині, Київщині.
20 Квітня, 2021 р., 09:57
За підсумками онлайн-зустрічі заступника голови облдержадміністрації з керівництвом Українсько-Арабської ділової ради департаментом агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації проводиться робота щодо збору інформації про підприємства, які зацікавлені у виході на ринки арабських країн.
19 Квітня, 2021 р., 14:34
Сьогодні, 19 квітня, під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Кириченка відбулось засідання робочої групи з питань поводження з безхазяйними відходами на території Коростенського району.
26 Березня, 2021 р., 08:43
Управління Державного агентства рибного господарства у Житомирській області повідомляє, що з метою забезпечення охорони та створення сприятливих умов для природного відтворення біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Житомирської області з 01.04.2021 року Наказом від 23.03.2021 р. № 9-у (копія додається) встановлено весняно-літню нерестову заборону на лов водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Житомирськох області.
24 Березня, 2021 р., 12:35
9 березня 2021 року розпочалася реєстрація учасниць на освітньо-грантову програму для жінок-фермерок TalentA, засновану за ініціативи та фінансування міжнародної сільськогосподарської науково-дослідницької компанії Corteva Agriscience. Програма реалізується за підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Фонду ООН у галузі народонаселення, Центру «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» та Громадської організації «Всеукраїнська Рада жінок-фермерок». Реєстрація на програму триватиме до 11 квітня 2021 року.
19 Березня, 2021 р., 16:15
Приватне підприємство «Центр екологічного управління» працює вже понад 15 років у галузі екологічного менеджменту та екологічної оцінки, для чого підприємство має необхідний виконавчий ресурс. Його працівники – науковці, фах та науковий рівень яких підтверджений дипломами наукових ступенів доктора та кандидата наук. До роботи з проведення досліджень підприємство має можливість залучати профільних фахівців інших галузей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь