Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ агропромислового розвитку, екології та економічної політики

28 Вересня, 2021 р., 10:27
Запрошуємо взяти участь в опитувані Приватним акціонерним товариством «Експортно-кредитне агентство» (далі – ЕКА для розширення сфери підтримки українських експортерів та напрацювання дієвих та ефективних механізмів впровадження сучасних фінансових інструментів у зовнішній торгівлі проводиться опитування бізнесу щодо послуг в яких найбільше зацікавлені українські експортери.
23 Вересня, 2021 р., 17:00
Доводимо до відома власників земельних ділянок, які ведуть виробничу діяльність на територіях, які прилягають до державного кордону, щодо унеможливлення проведення посіву озимих культур у 2021-2022 роках на ділянках місцевості, на яких органами охорони державного кордону у 50-ти метровій смузі планується будівництво лінії прикордонних інженерних споруд.
22 Вересня, 2021 р., 09:14
Запрошуємо взяти участь у Міжнародній агропромисловій виставці з польовою демонстрацією техніки та технологій "AgroExpo- 2021" (далі – Виставка "AgroExpo"), яка проходитиме з 29 вересня по 02 жовтня 2021 року в м. Кропивницький.
20 Вересня, 2021 р., 16:24
У громадах Коростенського району продовжуються робочі зустрічі з метою створення нових лісових масивів та збільшення площ зелених насаджень у населених пунктах району.
20 Вересня, 2021 р., 11:49
До відома власників маломірних (малих) суден та баз-стоянок доводимо інформацію про заборону користування маломірними суднами, які не зареєстровані і не пройшли щорічний технічний огляд, не мають суднових документів нового зразка, нанесених на бортах човнів реєстраційних номерів, а також плавання на них у нічний час.
13 Вересня, 2021 р., 18:48
Тринадцятого вересня за дорученням голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка його перший заступник Сергій Кириченко та начальник відділу агропромислового розвитку, екології та економічної політики Коростенської РДА Іванна Мазурова з робочим візитом завітали до Овруцької територіальної громади для проведення спільної наради з представниками Гладковицької, Овруцької, Словечанської громад та представників місцевих лісогосподарських підприємств.
13 Вересня, 2021 р., 12:05
Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» - учасник загальносвітового руху «Let’s do it Ukraine», що об’єднує понад 500 мільйонів активістів у 180 країнах, які щорічно в третю суботу вересня виходять на прибирання у своїй країні.
09 Вересня, 2021 р., 09:05
Восьмого вересня за дорученням голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка його перший заступник Сергій Кириченко, начальник відділу агропромислового розвитку, екології та економічної політики Коростенської РДА Іванна Мазурова з робочим візитом завітали до Горщиківської та Ушомирської територіальних громад.
07 Вересня, 2021 р., 13:56
Валерій Васильович Кончаківський разом з дружиною Наталією Іванівною проживає в селі Бехи Коростенського району. За своє життя займався різними справами і в усьому мав успіх, бо брався до всього відповідально і праці докладав не мало. Але останні вісім років він присвятив виноградарству – справі, яка є його стихією з дитинства, пристрастю, його філософією. Дякуючи дружині, її турботі, допомозі, натхненню, на сьогодні мають такі здобутки.
25 Серпня, 2021 р., 16:27
14-15 жовтня 2021 року у м. Кишинів відбудеться форум Chisinau Investment Forum, організатором якого є муніципалітет м. Кишинів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь