Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ агропромислового розвитку, екології та економічної політики

05 Вересня, 2022 р., 10:29
Відділ агропромислового розвитку, екології та економічної політики райдержадміністрації інформує, що із 12 серпня 2022 року Міністерство аграрної політики та продовольства України відкрило для реєстрації єдину онлайн платформу для підтримки агровиробників - Державний аграрний реєстр або ДАР (dar.gov.ua).
31 Серпня, 2022 р., 16:25
Відділ агропромислового розвитку, екології та економічної політики райдержадміністрації інформує, що триває конкурсний відбір з реалізації проєктів по програмі LIFE.
29 Серпня, 2022 р., 12:57
Департамент агропромислового розвитку та економічної політики Житомирської ОВА інформує, що з 15 серпня відновлено роботу Державного аграрного реєстру.
26 Серпня, 2022 р., 09:10
Відділ агропромислового розвитку, екології та економічної політики райдержадміністрації інформує, що з 15 серпня 2022 року запрацювала онлайн-платформа Державний аграрний реєстр (ДАР) для аграріїв.
17 Серпня, 2022 р., 11:24
16 серпня Кабінет Міністрів України затвердив, розроблений Міністерством аграрної політики та продовольства України, порядок використання фінансової допомоги малим агровиробникам, які найбільше постраждали від військової агресії російської федерації і які потребують підтримки за понесені витрати на польові роботи, утримання корів, придбання матеріалів для ведення господарської діяльності, паливно-мастильних матеріалів, засобів захисту рослин, кормів та інших виробничих витратат. Загальна сума програми складає 1,5 млрд грн.
17 Серпня, 2022 р., 10:45
Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World» за підтримки Міністерства молоді та спорту України та інших органів влади щорічно проводить Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day».
05 Серпня, 2022 р., 16:04
У разі радіаційної аварії на АЕС окремі категорії населення після офіційного оповіщення від органів влади можуть отримати вказівку прийняти калію йодид (далі – KI) для захисту щитоподібної залози.
08 Липня, 2022 р., 13:47
Відділ агропромислового розвитку, екології та економічної політики     райдержадміністрації інформує про звернення менеджера студії ZIKZAKв Україні Форзун Анни Миколаївни, що надійшло до Офісного інтернет-представництва Президента України щодо втілення соціального проекту з відновлення об’єктів інфраструктури України.
08 Липня, 2022 р., 11:01
Відділ агропромислового розвитку, екології та економічної політики     райдержадміністрації інформує про пропозицію яка надійшла від державної установи «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» (далі - Установа).
07 Липня, 2022 р., 20:59
Виявляється в цей непростий час війни захисту потребує і дика природа. Дикі тварини не цікавляться геополітикою, проте їх, як і українців наразі, жорстоко вбивають. Браконьєри, подібно окупантам, без попередження вторгаються у домівки диких тварин, жорстоко вбивають самців, самиць та їх дітей, а найбільш цинічні – фотографуються із замученими бездиханними тілами тваринок чи їх органами в якостями трофеїв.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь