Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

09 Жовтня, 2023 р., 15:51
Щороку 10 жовтня у світі та в Україні відзначається День ментального здоров’я.
06 Жовтня, 2023 р., 10:54
Карта психологічного здоров’я допомагає зосередитися на розвитку та покращенні когнітивної поведінки людини. Такий метод візуалізації дозволяє краще сконцентруватися на плані саморозвитку та осмислити власні емоції, переконання і реакції на події навколо, а також сприяє розумінню власного ставлення до себе та інших.
04 Жовтня, 2023 р., 08:13
Насправді у кожного з нас є багато джерел сили, та у щоденному вихорі клопотів ми часто про них забуваємо. Це можуть бути прогулянки, фізичні вправи, мистецтво, музика, спілкування, книги — буденні речі, які нас наповнюють, дарують натхнення рухатися далі.
02 Жовтня, 2023 р., 09:53
Американський когнітивіст Скотт Кауфман, Марк Лівін та Софія Терлез обговорили вічні пошуки щастя й ментальне здоровʼя.
28 Вересня, 2023 р., 16:21
547 будинків у Великій Олександрівці залишились без вікон, без дахів, а подекуди — і без стін, адже село знаходилось на лінії розмежування, пережило окупацію.
27 Вересня, 2023 р., 15:36
У рамках державного проєкту “Пліч-о-пліч” продовжуються відновлювальні роботи в селі Трифонівка, розташованому на Херсонщині. Метою цього проєкту є відновлення будівель, які були пошкоджені російськими окупантами. Сьогодні ми можемо з радістю говорити, що завдяки зусиллям ремонтних бригад із Житомирщини, жителі Трифонівки мають можливість повертатися до своїх домівок.
26 Вересня, 2023 р., 12:57
«Все норм» — найпростіший спосіб уникнути неприємної розмови. Бо ж раптом ми когось образимо чи здамося надто вразливими. Та чи справді це «норм»?
22 Вересня, 2023 р., 14:41
З настанням холодів зростає ризик атак ворога на критичну інфраструктуру, а з ними — і загроза віялових відключень електроенергії та блекаутів. Це викликає серйозні турботи щодо безпеки та комфорту громадян.
20 Вересня, 2023 р., 15:28
Поставити насамперед питання собі: чи все я роблю, аби зберегти своє здоров’я?
19 Вересня, 2023 р., 14:33
Емоційна природа людини розвивалася паралельно з іншими еволюційними процесами, і сьогодні ми можемо ідентифікувати понад 100 відтінків почуттів. Але мало їх просто розрізняти, потрібно вміти правильно висловлювати, оскільки саме емоції закладають основу будь-яких міжособистісних відносин, а також безпосередньо впливають на самовідчуття людини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь