Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

15 Вересня, 2023 р., 15:40
Людина так влаштована, що не може працювати постійно в одному режимі. Періодично відбувається занепад сил, опускаються руки і зовсім не хочеться нічого робити. У цей момент важливо себе підбадьорити і мотивувати, щоб повернутися у стрій.
15 Вересня, 2023 р., 14:40
Гадаємо, багатьом знайома риса, яка виснажує і викликає паніку, щойно заходить розмова про відпочинок. Бувало? Авжеж. Тоді ось вам лайфхак.
13 Вересня, 2023 р., 17:19
Усвідомити, що психіка похитнулася, і вказати на це самому собі буває доволі складно. Та все ж ми помічаємо власну розгубленість чи бажання кричати й трощити все навколо через якусь дрібницю. Ми розуміємо, що щось не так, бо ми — дорослі.
13 Вересня, 2023 р., 08:27
Сьогодні, 12 вересня, у Житомирі відбувся семінар щодо Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованою Першою Леді України Оленою Зеленською.
11 Вересня, 2023 р., 16:22
ГО «НУО «Ін Тач Юкрейн Фундейшн» починає розвозити цільову матеріально-технічну допомогу від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) для родин з дітьми, які втратили одного або двох годувальників в результаті військових дій. Це холодильники, пральні машини, кухонні плити, ноутбуки, ліжка, шафи та столі зі стільцями.
11 Вересня, 2023 р., 15:49
Як фізична активність допомагає долати стрес
08 Вересня, 2023 р., 10:27
Понад півтора року українці спільно намагаються захистити нашу державу. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, організації громадянського суспільства і бізнес разом наближають перемогу щодня.
07 Вересня, 2023 р., 15:57
Поки російські окупанти намагаються забрати в нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці – незламні й продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті. Учнівська молодь та громадяни об’єднують зусилля і разом тримають екологічну оборону.
07 Вересня, 2023 р., 10:35
В межах проєкту “Пліч-о-пліч”, ініційованого Президентом Володимиром Зеленським, тривають відновлювальні роботи зруйнованих окупантами населених пунктів Херсонщини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь