Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини цифрового розвитку, цифрової трансформації і цифровізації

19 Квітня, 2024 р., 10:25
Зараз у мережі з’являється дедалі більше фейкових відео та зображень, згенерованих за допомогою штучного інтелекту. Тож уміти протидіяти дезінформації — мастхев для кожного українця. Щоб навчити якнайбільше людей аналізувати новини та безпечно працювати з інформацією, технологічна компанія «Adobe» запускає серію безоплатних курсів з медіаграмотності.
16 Квітня, 2024 р., 11:45
Нагадуємо, що проєкт підтримає українських підприємиць у старті, розвитку, діджиталізації та масштабуванні власної справи  Учасниці матимуть змогу залучити фінансову підтримку на впровадження бізнес-ініціатив, покращити навички та отримати менторський супровід від провідних експертів.  Гортайте карусель і дізнавайтеся подробиці про проєкт Долучитися до ком’юніті акселератора можна, подавши заявку на участь до 28 квітня за посилання у шапці профілю @diia.business *Новий сезон візійного жіночого акселератора «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація» впроваджує мережа центрів підтримки підприємців @diia.business за сприяння @mintsyfra.official, @eepo.ukraine та за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI)» @usaid_ukraine, глобальної ініціативи She’s Next Empowered by @visaua_official
12 Квітня, 2024 р., 12:48
Через ворожі обстріли енергосистема України під постійними атаками. У частині  областей вже відбуваються планові відключення електроенергії.
10 Квітня, 2024 р., 11:20
Ворожі обстріли, руйнування, постійні стресові ситуації, тривожні новини. Усе це впливає на ментальне здоровʼя українців, а особливо тяжко — на психологічний стан дітей. Щоб навчити якомога більше українців допомагати дітям у складних стресових ситуаціях, Дія.Освіта спільно з ГО «Gen.Ukrainian» запускають новий освітній серіал «Вчимося разом».
09 Квітня, 2024 р., 11:34
Покинули домівку через війну, але досі не маєте довідки внутрішньо переміщеної особи? Мінцифри повернули сервіс у Дію зі зручними оновленнями та доопрацюваннями, які впроваджували спільно з Міністерством соціальної політики.
08 Квітня, 2024 р., 10:23
Повномасштабна війна, дистанційна освіта, вимушений переїзд із дому — усе це впливає на результати навчання та психологічний стан українських дітей. Щоб допомогти школярам самореалізуватися та повернути мотивацію до навчання, потрібен наставник. Тому Дія.Освіта спільно з ГО «Навчай для України» запускає новий освітній серіал «Як стати ментором для школярів?»
28 Березня, 2024 р., 12:38
Щоб надати ще більше можливостей підприємицям для створення та масштабування власної справи, мережа центрів Дія.Бізнес за підтримки USAID та Visa запускають новий сезон проєкту «Відважна». Це бізнес-акселератор для українок, які планують започаткувати власну справу або потребують підтримки в розвитку дійсного мікро- чи малого бізнесу.
28 Березня, 2024 р., 12:36
Відкриті дані — основа для ефективної та прозорої роботи бізнесу. Запускаємо навчання від Texty.org.ua за підтримки ОБСЄ, щоб допомогти підприємцям ухвалювати обґрунтовані рішення і знаходити нові можливості для бізнесу на основі open data.
25 Березня, 2024 р., 12:26
Виїхали за кордон і забули диплом вдома? Тепер це не проблема. Одні з найочікуваніших документів завжди з вами — в Дії.
07 Березня, 2024 р., 16:29
Відділ цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг Коростенської РДА 07.03.2024 взяв участь у семінарі на тему «Підвищення рівня кібербезпеки. Кіберзахист критичної інфраструктури.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь