Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини цифрового розвитку, цифрової трансформації і цифровізації

30 Травня, 2024 р., 12:39
Продовжуємо запускати революційні сервіси для українців. На черзі — перший офіційний шлюб по відеозвʼязку у світі. Кілька кліків — і ви подали заяву про шлюб, провели церемонію й одружились просто в смартфоні. Це особливо важливо для пар, які через війну не можуть бути поруч.
29 Травня, 2024 р., 11:07
Освітній серіал «Інклюзивна молодіжна робота» доступний на Дія.Освіта.
28 Травня, 2024 р., 15:36
Портал Дія.Цифрова освіта презентував освітній серіал «Держава без бар’єрів», який присвячено різним аспектам безбар’єрності в роботі публічних службовців. Цей серіал є частиною широкої ініціативи, спрямованої на створення суспільства, де люди з інвалідністю мають повний доступ до всіх сфер життя.
20 Травня, 2024 р., 10:43
Актуалізація даних військовозобовʼязаних у ЦНАПах 
17 Травня, 2024 р., 08:21
Якою буде сфера телеком в Україні до 2030 року? Презентували стратегію розвитку електронних комунікацій
15 Травня, 2024 р., 15:30
Тільки плануєте відкрити туристичний бізнес і не знаєте, з чого почати? Гід з державних послуг допоможе. Там знайдете покрокову інструкцію, як отримати необхідний сервіс. Замість того, щоб годинами розбиратися самотужки.
14 Травня, 2024 р., 10:13
У зв’язку із тим, що 1 вересня 2023 року Президент України презентував для українських школярів, їхніх батьків і педагогів інноваційний освітній цифровий проект «Мрія», виникла необхідність проведення ребрендінгу нашого вже існуючого прєкту.
10 Травня, 2024 р., 15:28
Це хакатон з розроблення інноваційних рішень на основі відкритих даних. Взяти участь можуть новачки сфери, які хочуть здобути знання про відкриті дані та запустити свій стартап для розвитку України.
09 Травня, 2024 р., 16:22
Ваша домівка постраждала від російської агресії? Подавайте через Дію заяви в міжнародний Реєстр збитків та пришвидшуйте запуск компенсаційного механізму. Дані з Реєстру стануть основою для майбутніх репарацій, які росія має заплатити за всі руйнування та злочини.
01 Травня, 2024 р., 12:38
Громадські організації мають змогу взяти участь у грантовому конкурсі, котрий посилить спроможності громад надавати допомогу постраждалим від вибухонебезпечних предметів (ВНП). А  також інформувати про її надання у партнерстві з організаціями громадянського суспільства. Про це повідомляється на сайті Програми розвитку ООН (UNDP).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь