Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини цифрового розвитку, цифрової трансформації і цифровізації

28 Листопада, 2023 р., 15:44
З метою організації процесу виконання   завдань Концепції  Національної програми  інформатизації  на основі дашборду.
24 Листопада, 2023 р., 14:45
Послуги майстра-плиточника постійно затребувані на ринку, у середньому такий спеціаліст заробляє 30 тисяч гривень. Хочете так само? Переглядайте серіал та дізнавайтеся більше про професію.
23 Листопада, 2023 р., 14:27
Проходьте безоплатне навчання та  отримуйте грант на власну справу — запускаємо освітньо-грантову програму Початок для підприємиць. Вона допоможе тим, хто лише починає шлях у бізнесі, і тим, хто вже має свій продукт. 200 найяскравіших учасниць залучать по $3 000 на розвиток бізнесу, а дві учасниці, які презентують найкращі ідеї, додатково отримають по $5 000.
20 Листопада, 2023 р., 10:10
Займаєтеся сільським господарством та хочете отримати грант на теплицю або інші послуги? Про сервіси для агробізнесу дізнавайтеся на Гіді з державних послуг. За кілька кліків знаходьте інформацію, де отримати послугу та які документи взяти із собою.
17 Листопада, 2023 р., 12:25
Спілкування з однолітками завдає купу стресу? Зберігайте спокій, вашої вини в цьому немає: за даними Unicef, 67% дітей в Україні стикалися з проблемою цькування. Мінцифри зробили серіал з дієвим порадами для боротьби з булінгом, кібербулінгом, залякуванням, погрозами, кіберпереслідуваннями, насильством у житті та мережі.
14 Листопада, 2023 р., 11:54
30 малих та середніх бізнесів зможуть додати інформацію про свою компанію до Каталогу українських виробників, які планують вийти на польський ринок.
19 Вересня, 2023 р., 16:23
У Києві розпочалося навчання для тренерських команд майбутніх помічників ветеранів на обласному рівні. Двадцять науковців і викладачів провідних вишів пройдуть інтенсивний курс «Теорія та практика підготовки фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб». Він є частиною експериментального проєкту Мінветеранів із впровадження в Україні інституту помічника ветерана.
24 Травня, 2023 р., 12:18
Благодійною організацією “Благодійний фонд “Право на захист” розроблено інструкцію щодо порядку відновлення документів, що підтверджують право власності на нерухоме майно.
23 Лютого, 2022 р., 12:18
Українці віком від 60 років можуть здійснити оплату за природний газ коштами, нарахованими за програмою єПідтримка. Використати ці кошти можна впродовж дев’яти місяців з дня зарахування.
23 Лютого, 2022 р., 12:08
У п’ятницю 25 лютого 2022 р. о 17:00  Громадська організація “Подільська агенція регіонального розвитку” у партнерстві з ГО «Інтерньюз-Україна» та канадською компанією eQualit.ie (Монреаль) проведе практичну навчальну сесію на тему протидії сценаріям відключення інтернету на рівні країни та підвищення рівня цифрового захисту користувачів інтернету в умовах кризи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь