Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини цифрового розвитку, цифрової трансформації і цифровізації

04 Січня, 2024 р., 11:35
Якщо ваша домівка зазнала руйнувань — подавайтеся на єВідновлення в Дії. Спочатку повідомте про пошкоджене або зруйноване майно на порталі або в застосунку. А потім  подайте заяву про грошову виплату в застосунку.
02 Січня, 2024 р., 10:25
«Мрія» — це застосунок, який сприяє трансформації української освіти. Його ідея — забезпечити рівний доступ до знань кожному українцю та допомогти мільйонам дітей і дорослих стати тими, ким вони справді хочуть.
01 Січня, 2024 р., 10:52
Програма «Інноватори енергоефективності України» створена, щоб стимулювати проєкти в галузі енергоощадності. Під час повномасштабної війни важливо шукати рішення, які допоможуть відновити енергетичну інфраструктуру після збитків, що завдали російські атаки у 2022 році.
12 Грудня, 2023 р., 10:18
Наша ціль — не тільки перевести в онлайн 100% найважливіших державних послуг, а й забезпечити рівний доступ українців до технологій.
05 Грудня, 2023 р., 10:37
Помічали, як під час відключень світла 4G-звʼязок змінюється на 2G? Це відбувається через перенавантаження мережі. Зазвичай 80% інтернет-трафіку вживається через домашній або офісний інтернет, проте під час знеструмлень українці переключаються на мобільний, тому навантаження зростає мінімум у 5 разів і звʼязок та інтернет стають нестабільними.
30 Листопада, 2023 р., 14:02
Уряд впорядкував та цифровізував надання гарантійних послуг покупцям побутової техніки, мобільних телефонів та інших технічно складних побутових товарів. Відповідну постанову “Про затвердження Порядку гарантійного ремонту (обслуговування) або гарантійної заміни технічно складних побутових товарів” ухвалили на засіданні Кабінету Міністрів України 28 листопада 2023 року.
30 Листопада, 2023 р., 11:53
Не знаєте, як попросити підвищення зарплати або думаєте, що на роботі вас не цінують? Маємо інструкцію на такі випадки. Переглядайте гайд Career.Shorts від Дія.Освіта та витрачайте час на робочі задачі, а не на переживання.
30 Листопада, 2023 р., 10:24
Університети, школи, лікарні, державні установи та визначені підприємства у сфері транспорту й оборони зможуть далі користуватися хмарними продуктами Microsoft до кінця 2024 року.
29 Листопада, 2023 р., 14:00
Вигорання – нова епідемія ХХІ століття. Згідно з дослідженням Gradus Research, втома та вигорання співробітників є основними проблемами, що знижують продуктивність на роботі. Щоб допомогти українцям відновити ефективність праці, компанія BetterMe, яка дбає про фізичне й ментальне здоров’я понад 150 млн людей, спільно з Міністерством економіки України, у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?”, яка впроваджується за ініціативою Першої леді Олени Зеленської, розробили Програму підвищення продуктивності на роботі.
28 Листопада, 2023 р., 15:44
З метою організації процесу виконання   завдань Концепції  Національної програми  інформатизації  на основі дашборду.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь