Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Діяльність відділу

02 Червня, 2020 р., 16:03
Національний проєкт «Велике будівництво», ініційований Президентом України Володимиром Зеленським, спрямований на масштабну розбудову якісної інфраструктури в Україні. Так, у рамках цієї державної програми по всій країні мають збудувати чи відновити сотні шкіл, дитячих садочків, стадіонів, а також відремонтувати тисячі кілометрів доріг.
21 Травня, 2020 р., 11:58
Розроблений Мінрегіоном проект розпорядження Кабінету Міністрів України «Про затвердження плану заходів щодо створення та запровадження Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва» прийнято 20 травня на засіданні Кабінету Міністрів України.
20 Травня, 2020 р., 14:20
Після виходу країни з карантину згортання великих програм не відбудеться. Це стосується, зокрема, й програми «Велике будівництво». На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський під час прес-конференції у Києві.
19 Травня, 2020 р., 15:31
Національний проєкт «Велике будівництво», ініційований Президентом України Володимиром Зеленським, спрямований на масштабну розбудову якісної інфраструктури в Україні. Так, у рамках цієї державної програми по всій країні мають збудувати чи відновити сотні шкіл, дитячих садочків, стадіонів, а також відремонтувати тисячі кілометрів доріг.
18 Травня, 2020 р., 16:21
У межах поточного середнього ремонту ділянки шляху загального користування державного значення М-21 Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський (від міста Житомир в напрямку містечка Черняхів) на км 158+000 - 173+000 добігають кінця роботи з влаштування шарів асфальтобетону.
15 Травня, 2020 р., 15:33
Про це повідомив голова Державного агентства автомобільних доріг України Олександр Кубраков під час робочої поїздки на Житомирщину. 14 травня він разом із заступницею голови Житомирської ОДА Наталією Остапченко проінспектували хід реконструкції північного обходу Житомира М-06. Зокрема, звернули увагу на темпи виконання робіт та поспілкувалися з представниками китайської компанії, яка проводить реконструкцію.
14 Травня, 2020 р., 15:17
Сьогодні, 14 травня, на Житомирщині з робочою поїздкою перебував голова Державного агентства автомобільних доріг України Олександр Кубраков. Він разом із заступницею голови Житомирської ОДА Наталією Остапченко проінспектували хід реконструкції північного обходу Житомира М-06. Зокрема, звернули увагу на темпи виконання робіт, поспілкувалися з представниками китайської компанії, яка виконує реконструкцію.
07 Травня, 2020 р., 09:29
На Житомирщині продовжується реалізація національного проєкту “Велике будівництво”. На магістралі в напрямку смт Черняхова розпочато роботи з влаштування верхнього шару дорожнього покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону (ЩМА).
28 Квітня, 2020 р., 19:09
Заступниця голови ОДА Віра Рогова відвідала освітянські об’єкти Житомирської області, які будуються (реконструюються) в рамках реалізації проєкту  Президента  України «Велике будівництво».
28 Квітня, 2020 р., 16:23
Попри загрози та виклики, пов’язані з поширенням пандемії COVID-19, Уряд продовжує впроваджувати проєкти, спрямовані на поліпшення якості життя українців.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь