Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Безоплатна правова допомога

04 Липня, 2022 р., 11:09
Нещодавно в Коростенському РВ № 1 відбулась робоча зустріч працівників відділу з фахівцем Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оксаною Сергієнко, в рамках інформування про розширення переліку категорій громадян, які мають право на отримання БВПД.
31 Травня, 2022 р., 10:20
У зв’язку з російською військовою агресією на території України багато дітей втратили батьків або залишилися без батьківського піклування. Проте слід наголосити, що під час воєнного стану порядок усиновлення дітей, визначений українським законодавством не спрощується та не змінюється. Усиновлення дітей в умовах воєнного стану здійснюється виключно відповідно до норм законодавства України.
25 Травня, 2022 р., 09:52
3 квітня 2022 року набрав чинності Закон України від 24 березня 2022 року №2155-IX «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за незаконне використання гуманітарної допомоги» (https://bit.ly/3P9av1K), відповідно до якого Кримінальний кодекс України доповнено статтею 201.2 «Незаконне використання з метою отримання прибутку гуманітарної допомоги, благодійних пожертв або безоплатної допомоги» такого змісту:
24 Травня, 2022 р., 11:47
З початком воєнних дій на українських дорогах працює чимало блокпостів. Це ефективний спосіб збереження безпеки на всередині країни. Наразі, в умовах воєнного стану, існують певні повноваження для визначених посадових осіб щодо зупинки автомобіля, перевірки документів, огляду транспортного засобу тощо.
24 Травня, 2022 р., 10:59
стаття 40 КК України: не є кримінальним правопорушенням дія або бездіяльність особи, яка заподіяла шкоду правоохоронюваним інтересам, вчинена під безпосереднім впливом фізичного примусу, внаслідок якого особа не могла керувати своїми вчинками
20 Травня, 2022 р., 18:52
Упродовж останнього часу у багатьох містах України були змінені назви вулиць, провулків, проїздів. За підтримки громадськості вулиці, названі іменами діячів сусідньої держави-агресора, отримують нові назви, в тому числі і імена Героїв України, а міські, сільські і селищні ради відповідно до ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні» приймають рішення про перейменування.
29 Квітня, 2022 р., 13:41
З початку повномасштабної війни одружилися майже 22 000 українських пар, і це більше ніж зазвичай. Кількість людей, що хочуть одружитися, збільшилася, і це пов’язано зокрема з воєнним станом. Тому ми продумали спосіб, за яким люди, які зараз несуть службу, здійснюють оборону нашої держави, все ж таки можуть здійснити своє бажання навіть дистанційно.
28 Квітня, 2022 р., 15:00
Україна потерпає від збройної агресії російської федерації. Ворог захоплює населені пункти разом з інфраструктурою та місцевим населенням. До рук агресора потрапляють як стратегічні об’єкти, безперервна діяльність яких забезпечує життя в Україні, так і різні підприємства, організації та установи, тому числі й державні.
28 Квітня, 2022 р., 13:15
Військові неодноразово нагадували та попереджали про небезпеку поширення інформації в соціальних мережах про переміщення військової техніки, оскільки ворог використовує таку інформацію, здобуту із відкритих джерел, на шкоду Україні. Однак дехто і далі ігнорує ці попередження, що вже призвело до тяжких наслідків – пошкодження інфраструктури та загибель людей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь