Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Безоплатна правова допомога

12 Лютого, 2020 р., 08:38
Роз’яснення з цього питання, в межах проекту «Я маю право!», надала фахівець Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
11 Лютого, 2020 р., 11:59
Працівник бюро розповів, що відповідно до положень чинного трудового законодавства гарантуються такі пільги працюючим матерям, які мають та виховують дітей з інвалідністю в Україні:
11 Лютого, 2020 р., 10:03
Обов’язку особи звертатися до органів реєстрації для внесення таких відомостей до документів законодавством не передбачено.
11 Лютого, 2020 р., 08:15
Водій чи власник автобуса коли відмовляють у пільговому проїзді посилаються на те, що держава їм нічого не компенсує за перевезення. У таких випадках, ви можете посилатися на статтю 37 Закону України «Про автомобільний транспорт», де вказано:
11 Лютого, 2020 р., 08:01
Ризик випадкового знищення або випадкового пошкодження товару переходить до покупця з моменту передання йому товару. Тобто, коли продукція не передана покупцю, ризик пошкодження лежить на власникові/магазинові, а тому покупець не повинен сплачувати кошти за розбитий/зіпсований товар, оскільки він ще не придбав його (ст. 668 Цивільного кодексу України).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь