Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Безоплатна правова допомога

07 Липня, 2020 р., 11:30
Підбито підсумки ХІІ конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги, у м. Київ та 23 областях.За результатами конкурсу 799 адвокатів включені до Реєстру адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу. На сьогодні у Реєстрізагалом 7 553 адвокати.
29 Травня, 2020 р., 12:12
Роз’яснення з цього питання надала фахівець Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги - Оксана Сергієнко.
08 Травня, 2020 р., 12:54
З 23 квітня по 5 червня 2020 року Координаційний центр з надання правової допомоги проводить онлайн-конкурс дитячих малюнків «Країна моїх прав». Учасники – діти віком до 18 років. Взяти участь у конкурсі, подивитися дитячі роботи та проголосувати за малюнок, що найбільше сподобався, можна на офіційному сайті конкурсу http://art-konkurs.legalaid.gov.ua. 
08 Травня, 2020 р., 12:52
Оголошено відбір серед адвокатів, включених до Реєстру адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, для навчання та подальшої участі у пілотному проєкті “Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні злочину”.
13 Квітня, 2020 р., 14:02
Система безоплатної правової допомоги запустила в месенджері Телеграм-чат «Правова допомога протидії насильству» https://t.me/Non_Violence_Bot, де потерпілі від домашнього насильства та свідки можуть онлайн отримати консультацію юристів щодо захисту своїх прав.
31 Березня, 2020 р., 14:10
У зв’язку із загостренням ситуації з поширення коронавірусної інфекції з 23 березня 2020 року і до завершення карантину Коростенський місцевий центр з надання БВПД призупиняє особистий прийом громадян та надання адресної правової допомоги і повністю переходить на надання правових послуг дистанційно.
26 Березня, 2020 р., 15:00
У зв’язку із загостренням ситуації з поширення коронавірусної інфекції з 23 березня 2020 року і до завершення карантину Коростенський місцевий центр з надання БВПД призупиняє особистий прийом громадян та надання адресної правової допомоги і повністю переходить на надання правових послуг дистанційно.
19 Березня, 2020 р., 08:23
Роз’яснення з цього питання надала фахівець Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
18 Березня, 2020 р., 10:41
Одні із цінностей, які сповідує команда системи безоплатної правової допомоги – прозорість, підзвітність, довіра наших клієнтів та партнерів. Для мінімізації корупційних ризиків та виявлення фактів, які свідчать про корупцію, а також їх усунення та попередження в майбутньому, проводиться відповідна інформаційна кампанія.
04 Березня, 2020 р., 13:12
Під час розпродажів у більшості магазинів складно не піддатись спокусі та купити щось зі знижкою, майже неможливо. Можна легко придбати товари, які не підійшли за кольором чи фасоном. Що робити? Чи можна повернути товар, який ви купили під час розпродажу?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь