Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Захисник України

29 Березня, 2023 р., 14:09
Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко разом з головою Державної прикордонної служби України Сергієм Дейнеко відвідали тренування штурмової бригади та переконались, що наші хлопці мотивовані досягти мети — знищити ворога та звільнити всі наші території!
29 Березня, 2023 р., 13:49
В Україні запустили онлайн-платформу «Правовий навігатор», який створено командою правозахисного центру принцип “Принцип”, щоб поранений військовий знав про свої права та можливості, не загубився в документах і розумів, що на нього чекає на кожному етапі системи, яка зараз існує. Наприклад, навіщо потрібна довідка про обставини травми і як скласти рапорт про її отримання.
28 Березня, 2023 р., 13:19
Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими підготував перелік даних, які рекомендовано записати родинам військовослужбовців:
23 Березня, 2023 р., 15:09
Про це на брифінгу в Military Media Center повідомив заступник начальника штабу Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України полковник Віктор Люльчак.
23 Березня, 2023 р., 12:37
В умовах повномасштабної війни з РФ Україна потребує колосального напруження сил. Це питання фізичного виживання країни і нації. Перемога над ворогом залежить від внеску кожного і кожної.
21 Березня, 2023 р., 15:44
20 березня 2023 року під час сесії Малинської міської ради міський голова Олександр Ситайло разом із військовим комісаром Олександром Сердюком вручили заслужені нагороди жителям Малиснької громади.
21 Березня, 2023 р., 15:41
У теперішній нелегкий для країни і громади час ми можемо з гордістю сказати, що точно переможемо, адже нас захищають найкращі, найсміливіші, самі щирі, розумні, добрі воїни. Саме одним з таких є житель нашої громади Микола Сенич.
21 Березня, 2023 р., 15:13
Сучасна історія України пишеться зараз. Не спостерігай, дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад МВС, які звільнятимуть місто Донецьк, Луганськ та інші окуповані території разом з Кримом.
17 Березня, 2023 р., 15:36
Відсьогодні добровольці можуть звертатися до представників Нацгвардії, Нацполіції та Держприкордонслужби в районних центрах, та в центр адмінпослуг в Баранівській громаді.
17 Березня, 2023 р., 11:29
В Україні триває набір до Гвардії наступу, яка у складі Сил оборони звільнятиме окуповані території країни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь