Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенська ДПІ

01 Вересня, 2021 р., 09:42
Коростенська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області нагадує, що податкові зобов’язання з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, транспортного податку та плати за землю сплачуються фізичними особами протягом 60 днів з дня вручення відповідного податкового повідомлення-рішення.
31 Серпня, 2021 р., 10:26
Коростенська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області інформує щодо закону України № 1539-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».
26 Серпня, 2021 р., 14:16
Строк для подання спеціальної декларації щодо «амністованих» доходів складає один рік — з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року.
18 Серпня, 2021 р., 10:53
Починається нова історія Конституційного Суду України – Президент Володимир Зеленський, розуміючи нагальну необхідність кардинальних змін у роботі судової системи України, визначає це питання як один з пріоритетів діяльності та приділяє йому особливу увагу. Серед першочергових та основоположних ланок у цьому є зміна принципів формування Конституційного Суду України.
18 Серпня, 2021 р., 10:50
Коростенська ДПІ повідомляє, що фізичні особи, які мають намір відповідно до норм цього Закону скористатися правом на одноразове (спеціальне) добровільне декларування (далі – декларанти), звертаються до банку для відкриття поточного рахунку із спеціальним режимом використання (спеціальному рахунку) та розміщення готівкових коштів у національній та іноземних валютах, банківських металів (із фізичною поставкою).
18 Серпня, 2021 р., 10:19
Коростенська ДПІ інформує про активи, які вважаються такими, з яких повністю сплачено податки і збори відповідно до податкового законодавства, у разі невикористання фізичною особою права на подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації.
12 Серпня, 2021 р., 14:10
З 1 вересня 2021 року громадяни України матимуть право задекларувати активи, з яких не були сплачені податки, та таким чином легалізувати їх. Ця можливість надана нормами закону про проведення одноразового добровільного декларування.
12 Серпня, 2021 р., 11:18
Коростенська ДПІ інформує, що плата за землю – це обов’язковий платіж у складі податку на майно, що справляється у формі земельного податку або орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності.
11 Серпня, 2021 р., 19:31
Спеціальному декларуванню підлягають будь-які активи фізичної особи-декларанта, які були одержані (набуті) нею за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори та не були задекларовані в порушення податкового та валютного законодавства до 1 січня 2021 року, а саме:
12 Липня, 2021 р., 14:48
Електронний кабінет є захищеним, персоналізованим та безпечним електронним сервісом, який надає безконтактні способи взаємодії платників податків та Державної податкової служби України з використанням сучасних інформаційно - комунікаційних технологій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь