Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенська ДПІ

30 Червня, 2021 р., 14:50
Вхід до особистого кабінету здійснюється за наявності безкоштовних ключів АЦСК ІДД ДПС або будь-якого акредитованого центру сертифікації ключів.
10 Червня, 2021 р., 16:37
Коростенська ДПІ нагадує про переваги користування безкоштовним електронним сервісом Державної податкової служби України «Електронний кабінет платника» (ЕКП). Сервісом можна скористатись цілодобово як з персональних комп’ютерів, так і з смартпристроїв. Функціонування ЕКП дозволяє вирішувати чимало питань в органах ДПС дистанційно, не відвідуючи Центри обслуговування платників, що значно економить час та надає можливість уникнути черги.
08 Червня, 2021 р., 10:56
Коростенська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області повідомляє, у разі втрати або зіпсування документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків малолітньої особи (до 14 років), один з батьків (усиновитель, опікун, піклувальник) подає до контролюючого органу заяву про внесення змін до Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків за формою № 5ДР, при цьому пред’являє документ, що посвідчує його особу, та свідоцтво про народження дитини.
30 Квітня, 2021 р., 11:33
  Коростенська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області нагадує, що кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2020 року, завершується.
15 Квітня, 2021 р., 10:22
Відповідно до п. 63.3 ст. 63 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) з метою проведення податкового контролю платники податків підлягають реєстрації або взяттю на облік у контролюючих органах за місцезнаходженням юридичних осіб, відокремлених підрозділів юридичних осіб, місцем проживання особи (основне місце обліку), а також за місцем розташування (реєстрації) їх підрозділів, рухомого та нерухомого майна, об’єктів оподаткування або об’єктів, які пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність (далі – об’єкт оподаткування) – неосновне місце обліку.
15 Квітня, 2021 р., 10:11
Хто може отримати одноразову матеріальну допомогу?
15 Квітня, 2021 р., 08:42
9 квітня 2021року набрав чинності Закон України від 30 березня 2021 року № 1358-ІХ «Про надання допомоги застрахованим особам на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».
15 Квітня, 2021 р., 08:40
Коростенська ДПІ нагадує, що деклараційна кампанія 2021 добігає до кінця і завершується 30 квітня 2021 року. Платники можуть подати податкову декларацію про майновий стан і доходи (далі – Декларація) у будь-який зручний для себе спосіб, а саме: надіслати поштою, подати до Центрів обслуговування платників (за місцем реєстрації) або ж подати в електронній формі через Електронний кабінет.
15 Квітня, 2021 р., 08:32
Коростенська ДПІ звертає увагу платників, що у 2021 році змінено порядок подання звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь