Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

25 Лютого, 2020 р., 11:06
З 20-ої години сьогодні у всіх людей, хто приїздить з країн, де зареєстровані випадки захворювання коронавірусом, перевірятимуть рівень температури тіла. Про це сказав Олексій Гончарук під час брифінгу за підсумками засідання оперативного штабу.
25 Лютого, 2020 р., 10:32
Щороку через діяльності нелегальних АЗС держава втрачає величезні суми акцизного податку, має неконтрольований обіг нафтопродуктів, а споживачі отримують неякісне пальне.
24 Лютого, 2020 р., 16:20
Кожний українець з 1 квітня зможе отримати гарантовану медичну допомогу в рамках базового пакету медичних послуг. Для цього він має мати підписану декларацію із сімейним лікарем, терапевтом або педіатром та направлення від нього або іншого лікуючого лікаря на консультації вузьких спеціалістів, амбулаторні обстеження, госпіталізацію, послуги медичної реабілітації та паліативної допомоги від лікаря первинки або свого лікуючого лікаря.
24 Лютого, 2020 р., 16:14
Сьогодні, 24 лютого 2020 року, в актовій залі Коростенської районної ради відбулася зустріч голови Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка із приватними підприємцями, які займаються обробкою лісу.
24 Лютого, 2020 р., 12:27
Уряд і усі відповідальні служби максимально мобілізовані та скоординовано працюють, щоби забезпечити недопущення розповсюдження коронавірусу в Україні. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Олексій Гончарук у програмі «Реальна політика з Євгенієм Кисельовим» на Телеканалі «Україна 24».
24 Лютого, 2020 р., 12:25
Про погіршення погодних умов попереджає Управління ДСНС України в Житомирській області. На території області очікується сильний вітер, дощ та сніг 24-26 лютого.
24 Лютого, 2020 р., 10:38
22 лютого в спортивному залі ТДВ «Коростенський щебзавод» відбулись обласні зональні змагання на Кубок пам’яті Зорі Аркадія Євдокимовича.
24 Лютого, 2020 р., 09:27
Схоже, новий Український правопис дійшов і до кадрової документації. Тож Мінсоцполітики довелось пояснювати, як бути із назвами посад (професій) у жіночому роді.
22 Лютого, 2020 р., 13:13
За інформацією Житомирського обласного центру з гідрометеорології упродовж 23-24 лютого на території області очікуються складні погодні умови: дощ та мокрий сніг, на дорогах ожеледиця. Температура повітря коливатиметься від +2 до +6 градусів. Поліцейські закликають водіїв та пішоходів бути максимально обережними та враховувати погодні умови, вирушаючи у дорогу.
21 Лютого, 2020 р., 19:41
20 лютого на сайті Національної поліції Житомирської області було розміщено оголошення про зникнення 15-річної дівчини. Повідомлення до Коростенського відділу поліції від жительки с. Васьковичі. За словами жінки, її донька пішла до школи ще вчора і до цього часу не повернулась. Мобільного телефону у дівчини немає.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь