Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Лютого, 2020 р., 13:00
Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав Президент України Володимир Зеленський віддав шану українцям, які загинули під час війни в Афганістані.
14 Лютого, 2020 р., 12:34
13 лютого 2020 року головою районної державної адміністрації Юрієм Тарасюком здійснено виїздний прийом громадян в Новаківську сільську раду. Прийом громадян проведено за участю заступника голови райдержадміністрації Артема Майданика, депутатів районної ради - Володимира Баса, Дмитра Кутишенка та Віктора Кутішенка, директора ДП «Грозинське» Василя Гераймовича, сільської голови Ніни Гилюк та спеціалістів апарату райдержадміністрації.
14 Лютого, 2020 р., 07:51
На Житомирщині продовжується робота із ліквідації нелегальних АЗС. Уже здійснили перевірку 246 об’єктів в області. Про це проінформували сьогодні, 13 лютого, під час засідання Центру з ліквідації нелегальної торгівлі нафтопродуктами в Житомирській області. Засідання провів перший заступник голови ОДА Володимир Федоренко.
14 Лютого, 2020 р., 07:49
Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з представниками провідних бізнес-асоціацій країни та закликав долучатися до урядових програм для великих інвесторів.
13 Лютого, 2020 р., 15:10
Президент Володимир Зеленський зустрівся з лауреатами премії Президента України для молодих вчених за 2019 рік. Зустріч відбулася у Національній бібліотеці України імені В. І. Вернадського.
13 Лютого, 2020 р., 15:05
Міністерством соціальної політики разом з Громадською організацією «Прометеус» та Асоціацією «Інформаційні технології України» підписано Меморандум про співпрацю, який має на меті підвищення якості навчання людей з інвалідністю і сприяння у подальшому їх працевлаштуванні в ІТ-компанії.
13 Лютого, 2020 р., 14:20
Основні засади державної політики щодо регулювання виробництва, експорту, імпорту, оптової і роздрібної торгівлі пальним, а також посилення боротьби з незаконним виробництвом та обігом пального на території України визначено Законом України від 19 грудня І995 року № 48І-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального» (далі - Закон № 481).
13 Лютого, 2020 р., 07:57
Ми захищаємо інтереси людей, знаходимо рішення як знизити навантаження платіжок на сімейні бюджети українців. Вчора на засіданні НКРЕКП схвалено проект рішення, який удосконалює механізм визначення плати за послуги розподілу природного газу для побутових споживачів, які є новими або які протягом минулого газового року не споживали природний газ.
13 Лютого, 2020 р., 07:47
Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Європейським комісаром з питань сусідства та розширення Олівером Варгеї, який перебуває з візитом в Україні.
13 Лютого, 2020 р., 07:46
Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба в День безпечного Інтернету оголосив про запуск спільно з Міністерством цифрової трансформації соціально-просвітницького порталу stop-sexting.in.ua та старт інформаційної кампанії #не_ведись, яка спрямована на роз’яснення дітям, батькам і вчителям сучасних ризиків сексуального характеру у глобальній мережі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь