Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

28 Серпня, 2023 р., 09:00
Житомирщина вшановує пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
28 Серпня, 2023 р., 08:45
Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 28.08.23 орієнтовно склали:
28 Серпня, 2023 р., 08:41
Слава Україні! Розпочалася п’ятсот п’ятдесят перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.
28 Серпня, 2023 р., 08:21
Про це розповіла директорка Департаменту регіонального розвитку Житомирської обласної військової адміністрації Інна Хоменко.
25 Серпня, 2023 р., 14:33
Про це розповіла заступниця начальника Регіонального відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях Наталія Омельченко.
25 Серпня, 2023 р., 12:41
На порталі Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ) оновили функціонал публікації відомостей про кошторис об’єктів, які зводять за державні чи публічні кошти. В оновленому функціоналі додали можливість завантажити файли з деталізованими даними. Так кожен зможе дізнатися вартість видів робіт та матеріалів.
25 Серпня, 2023 р., 12:09
Безбар’єрність – не тільки про людей з інвалідністю, безбар’єрність – це про кожного з нас. Можливість вільно та безпечно пересуватися містом – звичайно ж, це відсутність бар’єрів. Але дивимося ширше – вільний доступ до інтернету, можливість навчатися незалежно від віку чи стану здоров’я, рівне право до працевлаштування у чоловіка і жінки чи людей старше 45 років, заняття танцями чи спортом у будь-якому віці – це все про безбар’єрність також.
25 Серпня, 2023 р., 11:06
Важкі умови пандемії та ведення війни, внесли значні зміни в організацію праці, зокрема спонукаючи роботодавців переводити працівників на віддалені форми роботи, такі як: дистанційна та надомна.
25 Серпня, 2023 р., 10:16
Під час війни, коли ворожі обстріли впливають на якість мобільного зв’язку, месенджери, які працюють без інтернету, стають надзвичайно корисними. Вони дозволяють зберігати зв’язок з рідними та друзями, обмінюючись повідомленнями, навіть коли звичайні засоби комунікації недоступні. Також офлайн-месенджери можуть використовуватися для координації допомоги та ресурсів серед тих, хто опинився у складних умовах

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь