Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Серпня, 2023 р., 14:35
У рамках реформи шкільного харчування, яка ініційована першою леді України Оленою Зеленською, Мінагрополітики за підтримки Держпродспоживслужби та проекту EU4SaferFood розробило спеціальні безкоштовні онлайн курси. Відтепер персонал дотичний до дитячих їдалень, керівники шкіл і дитячих садочків, та батьки можуть пройти навчання з практичного впровадження норм харчового законодавства у закладах освіти.
21 Серпня, 2023 р., 14:20
Деокуповані населені пункти Херсонщини зазнали значних пошкоджень та руйнувань внаслідок обстрілів з боку російських окупантів. Їх жителі, дочекавшись звільнення, попри все прагнуть відновити рідні домівки та вулиці. І саме пліч-о-пліч, об’єднавши зусилля, ми можемо пришвидшити їх повернення до нормального життя, зробити оселі, понівечені ворогом, знову затишними.
21 Серпня, 2023 р., 14:01
Проект покликаний мотивувати українців оновлювати персональні дані у ТЦК та СП та бути готовими до спротиву російській агресії.
21 Серпня, 2023 р., 12:02
Сучасний світ змінюється надто швидко, щоби вивчене в школі чи університеті залишалося актуальним надовго. Зараз треба постійно вчитися, щоб неспинно зростати.
21 Серпня, 2023 р., 11:36
Як повідомляє Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА, спортсмени Житомирщини стали срібними та бронзовими призерами Кубку України серед чоловіків і жінок зі спортивного і бойового самбо.
21 Серпня, 2023 р., 11:10
Інколи буває так, що батьки не знають, чи має дитина щеплення проти кору. Або мають сумніви щодо цього. Це поширена ситуація, а особливо зараз, коли багато людей втратили медичні документи через агресію росії. Розповідаємо, як перевірити, чи має ваша дитина захист від цієї небезпечної хвороби.
21 Серпня, 2023 р., 10:32
Знятися з обліку ВПО можна безоплатно у Центрах надання адміністративних послуг, органах соціального захисту населення та виконавчих органах сільських, селищних чи міських рад. Строк — 3 дні.
21 Серпня, 2023 р., 10:10
Найбільш поширені питання, з якими звертаються про допомогу до Консультаційного центру Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини – це перетин державного кордону, отримання та продовження документів, що посвідчують особу, спілкування дитини з тим із батьків, хто перебуває в Україні, повернення дитини тощо.
21 Серпня, 2023 р., 10:06
🟢 Найголовніша потреба дитини – мати люблячу та турботливу сім'ю. Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Останнім часом збільшується кількість сімей, які бажають усиновити дитину. Проте ще 679 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, перебувають на регіональному обліку дітей, які можуть бути усиновлені.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь