Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Прозорість і підзвітність

09 Лютого, 2024 р., 15:51
Зокрема під час брифінгу йшлося про реконструкцію лікувального корпусу (дитяче відділення) в обласному протитуберкульозному диспансері під інфекційне відділення та про реконструкцію (термосанацію) комунального закладу вищої освіти навчального корпусу Житомирського базового фармацевтичного коледжу Житомирської обласної ради.
02 Лютого, 2024 р., 15:45
На цьому тижні відбулося засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» Коростенської РВА. На засіданні було проаналізовано публічні закупівлі, які є на стадії оголошення або прийому пропозицій від учасників, за період 03 січня по 23 січня, в розрізі територіальних громад Коростенського району, комунальних підприємств та установ, органів місцевого самоврядування, які зареєстровані на майданчику ZAKUPIVLI.PRO.
01 Лютого, 2024 р., 15:11
30 січня у Житомирській ОВА відбулася зустріч керівництва ОВА з представниками АТ “Прозорро.Продажі”, Регіонального відділення Фонду Державного майна України, ОМС, регіонального та релокованого бізнесу, акредитованих майданчиків, з якими працюють органи місцевого самоврядування. Від Житомирської ОВА участь у заході взяв заступник начальника Житомирської ОВА Віктор Градівський, а також представники профільних структурних підрозділів ОВА.
31 Січня, 2024 р., 09:27
Під час брифінгу йшлося про тендерні процедури в рамках державних закупівель, які були розглянуті у межах діяльності робочої групи «Прозорість та підзвітність».
29 Січня, 2024 р., 16:44
На черговому засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» були розглянуті оголошені органами Державної аудиторської служби України моніторинги публічних закупівель.
26 Січня, 2024 р., 17:10
 Сьогодні відбулося перше засідання робочої групи "Прозорість та підзвітність" при Коростенській РВА за участі представників прокуратури, СБУ, керівників структурних підрозділів адміністрації та головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції апарату адміністрації.
26 Січня, 2024 р., 15:28
Сьогодні, 26 січня, відбулося засідання робочої групи в оновленому складі. На якому було проаналізовано публічні закупівлі, оголошені у січні поточного року відповідно до нових затверджених річних планів закупівель.
18 Січня, 2024 р., 15:47
Діяльність робочої групи “Прозорість та підзвітність” при Житомирській обласній військовій адміністрації масштабується на районний рівень.
16 Січня, 2024 р., 16:46
8 січня 2024 року начальник Коростенської районної військової адміністрації  Олег РЯБОЙ підписав розпорядження про утворення робочої групи «Прозорість та підзвітність» .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь