Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Прозорість і підзвітність

29 Лютого, 2024 р., 08:13
Робочі групи «Прозорість та підзвітність» продовжують моніторинг системних видатків у розрізі територіальних громад Коростенського району, комунальних підприємств та установ, органів місцевого самоврядування, які зареєстровані на майданчику «ZAKUPIVLI.PRO».
27 Лютого, 2024 р., 15:32
Прогрес у протидії корупції є ключовою умовою не тільки на шляху набуття Україною членства в ЄС і НАТО, а й критично важливим завданням під час воєнного стану. Щоб зменшити корупційні ризики у земельних відносинах та посилити захист прав землевласників та замлекористувачів, Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) надасть 5,6 млн грн фінансування на розробку та втілення проєкту із запобігання корупції  та рейдерству.
26 Лютого, 2024 р., 15:50
Діяльність робочих груп “Прозорість та Підзвітність” на Житомирщині спрямована на зміну відношення громад, а також бюджетних установ до проведення закупівель за бюджетний кошт під час війни. Головне завдання – запобігти проведенню тендерів, нагальна необхідність яких є неочевидною.
22 Лютого, 2024 р., 16:32
В Житомирському регіональному центрі підвищення кваліфікації 127 держслужбовців та 53 посадові особи місцевого самоврядування долучилися до навчання за загальною короткостроковою програмою «Запобігання корупції та забезпечення доброчесності в органах публічної влади».
22 Лютого, 2024 р., 09:27
Робоча група «Прозорість та підзвітність» Звягельської районної військової адміністрації за результатами моніторингу оголошених та проведених тендерних закупівель на закупівельних майданчиках інформує, що територіальними громадами здійснюються закупівлі в різних сферах, до яких належать:
19 Лютого, 2024 р., 16:04
На майданчику офіційного медіацентру ОВА начальник Житомирської облвійськадміністрації Віталій Бунечко традиційно підбив підсумки роботи за тиждень.
19 Лютого, 2024 р., 15:20
Житомирську обласну військову (державну) адміністрацію підключено до Єдиного порталу повідомлень викривачів. Цей крок є частиною стратегії боротьби з корупцією в Україні та впровадження політики прозорості і доброчесності в діяльності державних інституцій, передбаченої Законом України „Про запобігання корупції” та Державною антикорупційною програмою на 2023-2025 роки.
16 Лютого, 2024 р., 12:54
Зокрема, йшлося про тендерні закупівлі, опрацьовані Житомирської районною військовою адміністрацією, які станом на 01 лютого оголошені територіальними громадами та їх головними розпорядниками коштів.
15 Лютого, 2024 р., 12:25
Робоча група «Прозорість та підзвітність» Житомирської обласної військової адміністрації на черговому засіданні опрацювала оголошені закупівлі, по яким Державна аудиторська служба України проводить моніторинг публічних закупівель.
12 Лютого, 2024 р., 16:36
Робочою групою «Прозорість та підзвітність», утвореною при Житомирській обласній військовій адміністрації, на черговому засіданні розглянуті публічні закупівлі, вартістю більше 5 млн грн, оголошені замовниками у Житомирській області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь