Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Управління соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області

02 Грудня, 2022 р., 14:27
На період дії воєнного стану на території України значно спрощена процедура проведення медико-соціальної експертизи. Тепер медико-соціальна експертна комісія (далі – МСЕК) здійснює свої функції за принципом екстериторіальності (Постанова Кабміну №225, Постанова Кабміну №390).
01 Листопада, 2022 р., 10:46
На  виконання  постанови  Кабінету  Міністрів  України  від  16  вересня 2022 року  № 1041 “Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України”, проводиться  поетапна передача функцій адміністрування житлових субсидій та пільг Пенсійному фонду України.
01 Серпня, 2022 р., 15:07
Костянтин Кошеленко заступник Міністра соціальної політики України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації нагадав, що дослідно-промислова експлуатація Єдиної інформаційної системи соціальної сфери триває та прокоментував проміжні результати.
30 Липня, 2022 р., 08:15
Щороку, починаючи з 2014 року, 30 липня світова спільнота відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 2013 році з метою підвищення інформованості громадськості про цю глобальну проблему і привернення уваги до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми, а також заохочення людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину.
25 Липня, 2022 р., 12:47
Міністерство соціальної політики нагадує, що для вашої зручності працює низка інформаційних ресурсів щодо соціального захисту населення, а саме:
15 Червня, 2022 р., 15:51
Міністерство соціальної політики України відновлює роботу по впровадженню в дослідно-промислову експлуатацію окремих процесів, реалізованих у програмному забезпеченні Єдиної інформаційної системи соціальної сфери (ЄІССС).
20 Травня, 2022 р., 11:10
Управлінням соціальної політики Коростенської районної військової адміністрації розпочато роботу  по оздоровленню осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, захворювання яких пов’язано з наслідками аварії на Чорнобильській АЕС.
12 Травня, 2022 р., 11:55
Спікером виступив офіцер соціальної політики ЮНІСЕФ Піщейко Вадим. До самого семінару долучилися директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Олена Грищук, представники профільних структурних підрозділів ОДА Світлана Бойм та Анна Антіпова та представники профільних структур 66 територіальних громад області.
02 Березня, 2022 р., 12:04
Управлінням соціальної політики Коростенської РДА забезпечено нарахування державних соціальних допомог на березень 2022 року всім одержувачам Коростенського району.
02 Березня, 2022 р., 09:38
Управлінням забезпечено нарахування державних соціальних допомог на березень 2022 року всім одержувачам Коростенського району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь