Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Служба у справах дітей

02 Березня, 2020 р., 15:53
На сьогоднішній день в районі гостро стоїть питання щодо розвитку сімейних та альтернативних форм виховання для влаштування дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які потрапили в складні життєві обставини. Однією з таких форм є влаштування в патронатну сім'ю. Отже, простою мовою про важливе...
18 Лютого, 2020 р., 14:56
Сергій Ніжинський про те, що вже зроблено та запроваджується під час публічних консультацій з реалізації цілі 3.3 Програми діяльності Кабінету Міністрів: Сім’ї, що опинилися в складних життєвих обставинах, зокрема, через низькі доходи, отримують своєчасну та професійну допомогу, включаючи фінансову, яка спрямована на швидкий вихід із кризи та подолання складних життєвих обставин».
11 Лютого, 2020 р., 15:48
Як раніше повідомляла міністр соціальної політики Юлія Соколовська, згідно з постановою Кабінету Міністрів, із 1 січня 2020 року підвищено розміри державної соцдопомоги з 2 до 2,5 прожиткових мінімумів для дітей відповідного віку, а для дітей з інвалідністю - з 2 до 3,5 прожиткових мінімумів для дітей відповідного віку. Це зроблено з метою підтримки дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в патронатних, прийомних сім'ях, у дитячих будинках сімейного типу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь